MUNJEVITA REAKCIJA /

Dizao tri prsta iz SUV-a po Kaštelima. Policija ga dohvatila: 'Pronađen si prijatelju'

Image
Foto: Danas.hr

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama. Policija se uz njega sparkirala u Splitu

30.8.2024.
14:45
Danas.hr
VOYO logo

U redakciju Danas.hr-a stigla je snimka koja je navodno nastala jutros i to u Kaštel Lukšiću. Na njoj se vodi vozač Range Rovera beogradskih registracijskih tablica na staroj cesti koji kroz prozor podiže tri prsta u zrak. U jednom trenutku je prešao u traku suprotnog smjera, na trenutak se čini da za dlaku izbjegava frontalni sudar s vozilom koje nailazi. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Društvene mreže uskoro su se užarile, a ubrzo je na društvenoj mreži 'X' objavljen video na kojem se vidi da je isti automobil parikran u Splitu, na Mažuranićevom šetalitštu. Malo dalje pored njega vidi se policijski autom pod rotirkama pa daje naslutiti da policija postupa prema njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pronađen si, prijatelju", objavljeno je uz video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali smo i policiju o ovom slučaju.

"Informaciju odnosno dojavu o događaju nismo imali, ali smo nakon javno objavljene snimke na portalima i društvenim mrežama, pokrenuli istraživanje koje je rezultiralo time da smo pronašli vozilo sa snimke i utvrdili identitet osoba koje su se nalazile u vozilu. U vozilu su se nalazile četiri osobe, dvije odrasle osobe i dvoje djece. U tijeku je kriminalističko istraživanje", naveli su iz splitsko-dalmatinske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo