UŽAS! / Divljački je napao vozača ZET-a, a sada mu je stigla nova presuda: Prije tri godine, napao je i tukao bivšu curu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivšu djevojku napao je 8. prosinca 2020. kada je u 17.45 sati ušao u tramvaj linije broj 5 u kojem je bila

31.12.2023.
17:27
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Zbog divljačkog napada na vozača ZET-a kojeg je pokrao, demolirao mu auto palicom te, zajedno s ocem ozlijedio, Filip Miljević (23)  nepravomoćno je osuđen na dvije godine i 11 mjeseci zatvora, no 16 mjeseci je bezuvjetnih koje mora odslužiti, dok je 18 mjeseci uvjet s trogodišnjim rokom kušnje, javlja 24sata

Sud mu je izrekao i mjere obvezatnog psihijatrijskog liječenja te liječenja od ovisnosti od alkohola i droge. Sada ga je dočekala još jedna presuda zbog nasilnog ponašanja - prije tri godine  u tramvaju i na tramvajskoj stanici na Savskoj cesti u Zagrebu je pred građanima napao bivšu djevojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivšu djevojku napao je 8. prosinca 2020. kada je u 17.45 sati ušao u tramvaj linije broj 5 u kojem je bila i bivša djevojka. Čim ju je uočio potrčao je prema njoj i počeo ju je udarati šakama po glavi i po licu. Žrtva je  nakon kraćeg vremena uspjela istrčati van iz tramvaja, a on je krenuo za njom.

Image
'NE ZNAM ŠTO MU SE POMUTILO' /

Novi detalji krvavog pohoda u V. Gorici; Sudski vještak: 'Do ilegalnog oružja nije teško doći, sad ću vam reći i zašto'

Image
'NE ZNAM ŠTO MU SE POMUTILO' /

Novi detalji krvavog pohoda u V. Gorici; Sudski vještak: 'Do ilegalnog oružja nije teško doći, sad ću vam reći i zašto'

Ujak ga zaustavio u divljanju

Odgurnuo ju je rukama pa je pala na pod, a kad se pridigla, otrčala je u obližnju trgovinu gdje ju je sustigao i nastavio na nju nasrtati. Napad je pokušao spriječiti nepoznati prolaznik kojeg je Miljević odgurnuo rukama od sebe. I u tom je trenutku optuženikov ujak utrčao u trgovinu i spriječio ga u daljnjem divljanju, a napadnuta djevojka je izašla i pozvala policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedokinja J.B. u sudnici je ispričala  što se dogodilo kada se Miljević s nekom ženom pojavio na stanici.

"Bili su uzrujani i međusobno su se svađali. U jednom trenutku se pojavila djevojka za kojom je počeo trčati. Sustigao ju je, ali se ona uspjela osloboditi. Došao je tramvaj i ona je ušla na zadnja tramvajska vrata, a on na predzadnja. Iz tramvaja su ulazili i izlazili, a kada su se vrata zatvorila, okrivljeni ju je udario pet, šest puta šakama po licu. Primijetila sam da on nije imao tenisice i bio je u čarapama koje su bile krvave", kazala je svjedokinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tramvaju je bila i Miljevićeva majka koja je vikala da se vrata otvore. Kada su se otvorila, povukla je tu djevojku i pozvala policiju.

POGLEDAJTE VIDEO: Vozači ZET-a ljutiti zbog sve učestalijih i brutalnijih napada na svoje kolege: 'Bojim se za sigurnost'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo