MOOOOOOOOLIM?! /

Direktov pregled tjedna: Plenković ima salama, a Orban čvarak taktiku, zašto je Frka opet hit, i koju to strast dijele Škoro i Pernar

Image
Foto: RTL

Što se sve događalo proteklih dana, pogledajte u Direktovom tjednom pregledu

22.1.2022.
8:00
RTL
VOYO logo

Krenula je ovaj tjedan Frka kad se saznalo da je zgrada u centru grada u kojoj živi Frka, odnosno Zvonimir Petešić, obnovljena brzinom svjetlosti, dok drugi čekaju. Ali onda se pokazalo da su se samo dobro organizirali stanari i vlasnici, nije on potezao veze. 

Ali nije tu Frki kraj. Otkrilo se odmah potom da se čovjek fiktivno prijavio na Dugom Otoku kod oca, a da je njegova supruga pak prijavljena na drugoj adresi. Pa se pisalo i da zapravo na 100 kvadrata baš nema ni pravo. Ali onda je Vlada sve lijepo objasnila: kažu da stan nije dobio temeljen prijave na Salima, kažu da je to dužnosnik koji ima pravo na kvadrata koliko hoće, da je sve čisto i ništa sporno. Kaže premijer da je sve to haranga. I naravno zločesti mediji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čvarak taktika

Prozreo je premijer našu salama taktiku, fetu po fetu nagrizamo sa svih strana. Metodu je davno smislio jedan mađarski staljinist - a jedan mađarski nacionalist evo upravo je smislio čvarak taktiku. On se zove Viktor Orban, a taktika je pokazati se kao divan čovjek od naroda koji uživa u kolinju.

Da, da, nevjerojatno puno pregleda ima snimka dobrog Orbana u svinjokolji u selu Otimaš. On s malim čovjekom pije rakiju, on šuri svinju, on reže kožu za slaninu, on melje meso za kobasice. On je običan čovjek i sve to nema nikakve veze s izborima koji su za 2 i nešto mjeseca. On nije nikakav populist, kao što nije ni populistička mjera zamrzavanja cijena hrane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubitelji brodova

Ovaj tjedan doznali smo da Ivan Pernar plovi Karibima, i da nije baš dobar učenik, a saznali smo da brodove voli i Miroslav Škoro, koji je ispričao da na desnici nitko ne bi bio mornar ili časnik, a svi bi htjeli biti kapetani. Nije čovjeku lako, ljude koje je uveo u Sabor danas jedva da ga pozdravljaju. 

Zla 5G tehnologija

Zla 5G tehnologija, osim što s odašiljača širi koronavirus, a tko zna možda ga je i uzrokovala - ozbiljno ometa avioprijevoz. 

Ozbiljno, Amerikanci su zabrinuti da može ometati visinomjere aviona, što je ključno za slijetanje, jer rade na sličnoj frekvenciji. Prvo su otkazani brojni letovi, na kraju je širenje 5G otkazano.

Što se još događalo ovaj tjedan, pogledajte u Direktovom tjednom pregledu u videu u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo