Dijana Čuljak: Muž je odnio lavaboe, kade i WC školjke

9.9.2011.
21:03
VOYO logo

Voditeljica je putem odvjetničkog društva Hanžeković i partneri priopćenjem demantirala tvrdnje uskoro bivšeg supruga, ističući kako on "već duže vrijeme iznosi neistine vezane uz diobu bračne stečevine između njega i Dijane Čuljak".

"Kuća koja je prodana u Gundulićevoj ulici u Zagrebu prodana je isključivo zbog dugova koje je gospodin Vladimir Šelebaj-Sallier načinio svojim poslovanjem. Više od polovice kupoprodajne cijene otišlo na podmirenje dugova gospodina Vladimira Šelebaja-Salliera, a preostali dio predmet je spora, zbog toga što je gospodin Vladimir Šelebaj-Sallier ispraznio dvije nekretnine ukupne površine 1000 četvornih metara. Nekretnine su tako pedantno očišćene da su skinuti lavaboi, kade i WC školjka, a ukupna vrijednost otuđenih pokretnina prelazi pola milijuna eura", piše u reagiranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodi se i da je Šelebaj-Sallier 'otuđio' i tri automobila i brod, kao i nepoznat broj profesionalnih kamera i montaža, koje su služile u produkciji serija. Vrijednost otuđenog, navodi se, prelazi ostatak kupoprodajne cijene prodane nekretnine u Gundulićevoj ulici u Zagrebu. O svemu je obaviještena i policija, ističu odvjetnici.

"Nadamo se da će Vladimir Šelebaj konačno pristupiti raščišćavanju prijepora s činjenicama na sudu, koji je jedini relevantan i nadležan za rješenje spora, a prestati putem javnosti vršiti pritisak na službene organe, koje na taj način pokušava omesti u njihovom radu. Takvi učestali javni nastupi koji služe jedino za vršenje pritiska na javno mnijenje predstavljaju zlostavljanje moje stranke i nanose nepopravljivu štetu njihovoj malodobnoj kćeri", zaključuje se u dopisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109080757006 arti-201109080437006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo