'NISAM NI NJONJO NI PLENKI' / Dežulović odgovorio Milanoviću: 'Neka se posveti borbi protiv otimanja tuđeg, tužno je da se priklanja na stranu tajkunčića'

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

'Meni je problem što predsjednik Republike cijelu ovu priču svodi na kafansku svađu kakvu vodi s njonjama i plenkijima', rekao je Dežulović

8.7.2021.
14:28
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što ga je predsjednik Zoran Milanović nazvao "vikingom Ragnarom iz Piska", novinar Boris Dežulović rekao je u razgovoru za N1 televiziju da mu to smeta i da Milanović može govoriti što god hoće.

"To mi čak i laska. Naime, nisam ja ni Njonjo ni Plenki, ne mora na meni zarađivati punte, jer ja od te borbe nemam ništa, nisam ja političar. Mi se možemo svađati kad god hoće, meni je problem što predsjednik Republike cijelu ovu priču svodi na kafansku svađu kakvu vodi s njonjama i plenkijima, obezvređujući svoju funkciju. Mi govorimo o otimanju i devastaciji državne, zajedničke imovine", rekao je Dežulović osvrćući se na situaciju u uvali Vruji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREDSJEDNIK NA BANIJI /

Milanović komentirao cijepljenje pa se osvrnuo na Vruju: 'Ako neće on napraviti, uzet će neki HDZ-ovac, stranac...'

Image
PREDSJEDNIK NA BANIJI /

Milanović komentirao cijepljenje pa se osvrnuo na Vruju: 'Ako neće on napraviti, uzet će neki HDZ-ovac, stranac...'

'Priklanja stranu lokalnog tajkunčića'

Dežulović tvrdi da ih čeka još puno borbe protiv devastacije državnog zemljišta te je podsjetio na Milanovićeve izjave na početku predsjedničke kampanje.

"Citiram, 'boriti protiv strasti i pohlepe u otimanju tuđeg i zajedničkog'. Podsjetio bih Milanovića na tu izjavu. Neka se ostavi vikinga, ragnara, njonja i plenkija, neka se posveti borbi protiv otimanja tuđeg i zajedničkog. Tužno je da se on priklanja na stranu lokalnog tajkunčića, koji je u potpunosti HDZ-ov izum. Koga on brani kad tvrdoglavo inzistira na tome čak i u svojim vikinškim fantazijama da je to privatna imovina? Koja privatna imovina, kad je to državna kojoj si ti predsjednik?”, rekao je Dežulović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dežulović upozorava da je Vruja samo okidač te je poslužila kao ogledni primjer kako se radi. “Na desetine hiljana Vruja je po Dalmaciji posijano. Samo to da se počelo o tome pričati već je nešto, da se ljudima osvijesti da se ne može tako. Ljudima u Hrvatskoj, a ni turistima, nije jasno da nema privatne plaže. Ljudi, kupajte se gdje god hoćete, skočite u more gdje god hoćete, nitko vas ne može potjerati”, zaključio je Dežulović za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo