Sve je počelo prije tjedan dana / Detalji tučnjave u Andrijaševcima: Pregledom snimki nadzornih kamera otkriveno tko je napao Ivana

Detalji tučnjave u Andrijaševcima: Sve je počelo prije tjedan dana, a završilo bokserima i teškim ozlijedama

23.8.2018.
19:54
VOYO logo

U masovnoj tučnjavi u Vinkovcima, dogovorenoj putem društvene mreže, teško je ozlijeđen 21-godišnjak iz Andrijaševaca koji je nakon intervencije osječkih liječnika, izvan životne opasnosti. Podignute su kaznene prijave protiv 15 sudionika, među kojima je bio i Domagoj Culej, sin saborskog zastupnika Steve Culeja, kojega je otac sam doveo u policijsku postaju.

Tučnjava dogovorena putem društvenih mreža, u neravnopravnom omjeru, odnosno, trinaestorica na dvojicu, umalo je stajala glave teško ozljeđenog 21-godišnjeg Ivana, a sve je počelo prije tjedan dana na kirbaju u Rokovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navodno da su se zakačili u Rokovcima. To jest posvađali. Kasnije je bila dogovorena tučnjava u Vinkovcima gdje se nije uopće trebalo tako završiti, gdje je naš Ivan skoro poginuo”, kazao je Ivanov prijatelj Dominik.

'Bio je tamo, ali nije tukao mladića': Sinu saborskog zastupnika Culeja ipak kaznena prijava

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrijaševcima se govori, koristili su se čak i bokseri, a iz kliničkog bolničkog centra u Osijeku gdje je Ivan prevezen u noći s utorka na srijedu doznajemo, liječnici su se borili za njegov život. U KBCu Osijek odradili su se medicinski i operativni zahvati na licu i glavi. Doznajemo, danas je pri svijesti i stanje mu je stabilno. 

O Ivanu, koji živi sam s ocem jer mu je majka preminula, prijatelji govore sve najbolje.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je vrijedan dečko. Da se brine o svojoj obitelji, pomaže. Ja nikad za njega ništa nisam loše čuo. Znam ga. Bili smo I popili par puta. Zezali se. Ok je dečko", rekao je prijatelj Benedikt.

Otac ozlijeđenog mladića: 'Iz čista mira gađao je čašom mog sina, a onda ga je napalo njih 12!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa skupinom mladića iz Vinkovaca, među kojima je bio i sin saborskog zastupnika Steve Culeja, ranije se nisu sukobljavali. 

"Čuo sam za njih. Da je to ekipa koja radi dosta problema. Ne samo kod nas već i po županiji. Stvarno nisam čuo ništa pozitivnoga", kazao je Mislav. prijatelj ozlijeđenog Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otac pretučenog mladića: 'Ne želim da se slučaj zataška ako je doista u njoj sudjelovao sin saborskog zastupnika'

Protiv petnaestorice sudionika tučnjave policija je podnjela kaznene prijave, a u policijskom izvješću stoji da su pregledom nadzornih kamera ustanovili da Domagoj Culej nije fizički napao ozlijeđenoga Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo