imali i ogromnu svotu keša / Detalji policijske akcije 'Sloga': ispred trgovačkog centra pali kriminalci s drogom i marihuanom

Image
Foto: Thinkstock.com

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava

5.4.2018.
16:34
Thinkstock.com
VOYO logo

Policija je u četvrtak otkrila detalje munjevite akcije koja je izvedena u srijedu u poslijepodnevnim satima na parkiralištu nekoliko trgovačkih centara. 

Kako stoji u priopćenju MUP-a, riječ je o akciji kodnog naziva Sloga, koja je trajala više mjeseci, a u srijedu su je uspješno okončali policijski službenici PNUSKOK-a, Službe za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Rijeci, pri čemu su uhićena trojica državljana BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su trojica bosansko-hercegovačkih državljana u dobi od 26, 28 i 31 godine, na području Pule i Zagreba počinili kaznena djela proizvodnje i preprodaje droge", stoji u priopćenju MUP-a. 

Tijekom jučerašnjeg dana sva trojica su uhićena na području Pule te je zaplijenjeno ukupno 495 grama kokaina, 1180 grama marihuane i 20 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nalogu suca istrage Županijskog suda u Puli izvršena je pretraga sve tri osobe te tri osobna automobila kojima su se koristili.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave istarske, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo