POD UPITNIKOM I ARENA / Depeche Mode otkazali Atenu i Istanbul

Koncert u Ateni je otkazan nakon što je David Gahan hospitaliziran zbog gastroenteritisa. Kasnije je stigla vijest i o otkazivanju nastupa u Istanbulu.

13.5.2009.
5:54
VOYO logo

ATENA - Koncert britanske skupine Depeche Mode otkazan je u utorak u Ateni gdje je pjevač David Gahan hospitaliziran zbog simptoma gastroenteritisa, koji su se pojavili nekoliko minuta prije nastupa.

S obzirom da je u parku blizu Atene, gdje se koncert trebao održati, svih 30.000 obožavatelja već bilo stiglo, obavijest o otkazivanju čuli su direktno s pozornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprike i obećanja da će koncert možda biti održan dan kasnije nisu im dobro sjele - reakcije pogledajte u videoprilogu.

Bend je na svojoj službenoj stranici objavio da se Gahan i dalje osjeća loše, te da od koncerta dan kasnije nema ništa. U međuvremenu je stigla obavijest kako je zbog njegova zdravstvenog stanja otkazan i koncert u Istanbulu, najavljen za četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zagrebačkoj Areni Depecheovci bi trebali nastupiti 21. svibnja, a organizatori tog koncerta kažu da ne vjeruju da će doći do otkazivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo