nastavio raditi / Dekanić se vratio na posao i poručuje: "Provedene mjere i postupci bili su nepotrebno prerigorozni'

Image
Foto: RTL

'Cjelokupna procedura i tijek događanja mogao se pratiti u medijima pa želim upozoriti na neke dijelove...', kazao je župan Dekanić

24.4.2023.
14:59
RTL
VOYO logo

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić i ostali osumnjičeni u aferi vezanoj uz njegovu prometnu nesreću izašli su iz istražnog zatvora, a župan je danas priopćio kako je u ponedjeljak 17. travnja nastavio s "redovnim radnim aktivnostima vezanima uz dužnost vukovarsko-srijemskog župana na koju sam izabran 2021. godine".

"Cjelokupna procedura i tijek događanja mogao se pratiti u medijima pa želim upozoriti na neke dijelove. S obzirom na vremenski odmak i ono što mi se stavlja na teret, smatram da su provedene mjere i postupci bili nepotrebno prerigorozni. Želim prije svega zahvaliti onom dijelu medija koji su o navedenim događanjima korektno izvještavali te najaviti pokretanje kaznenih prijava protiv pojedinaca i medijskih kuća za sve u potpunosti izmišljene događaje i okolnosti koje su objavljivali te kojima su nedozvoljenim pritiscima htjeli usmjeriti poduzimanje mjera i daljnji tijek postupanja nadležnih tijela", kazao je Dekanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UKUPNO SEDAM /

Slučaj župana Dekanića proširio svoje krakove. Doznajemo: disciplinirana još četiri policajca

Image
UKUPNO SEDAM /

Slučaj župana Dekanića proširio svoje krakove. Doznajemo: disciplinirana još četiri policajca

Župan se ispričao svima kojima su spominjana događanja prouzročila bilo kakvu štetu ili neugodu.

"Hvala uistinu mnogim ljudima koji su u teškim trenutcima za mene osobno i moju obitelj, prijatelje te moje radno okruženje izražavali bezrezervnu potporu i suosjećanje. Kako naš narod često zna reći „u svakom zlu neko dobro“, siguran sam da su me kroz ovo razdoblje sve vaše molitve ojačale i učinile boljim čovjekom. Hvala vam od srca", kazao je župan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavljam raditi u korist Vukovarsko-srijemske županije, kao i do sada, kroz provođenje započetih i planiranje budućih projekata s ciljem razvoja naše županije i boljitka života svih njezinih stanovnika", zaključio je Dekanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo