Debeli minusi u Hrvatskoj, a što nas čeka prvog radnog dana u 2015.?

Hladno jutro prvog dana 2015. u cijeloj Hrvatskoj. Tako će ostati tijekom cijelog dana. Najniža temperatura zabilježena je u Osijeku u 7 sati. Građani su se smrzavali na -19 Celzijevaca.

1.1.2015.
10:20
VOYO logo

Prvog dana 2015. bit će umjereno do pretežno oblačno, u unutrašnjosti povremeno uz vrlo slab snijeg. Najviše sunčana vremena očekuje se na Jadranu, osobito u Dalmaciji. Vjetar slab, u gorju do umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, na udare i olujna bura koja će prema kraju dana slabjeti. Najviša dnevna temperatura između -8 i -3, na Jadranu od 2 do 7 °C, javlja DHMZ.

Najniža je zabilježena u Osijeku, gdje je u 7 sati izmjereno -19 Celzijevaca. Smrzavali su se i stanovnici Otočca na -18°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Đakovu je bilo -17 stupnjeva Celzijevih, dok se u Gospiću i Požegi bilo -16°C.

Od petka manja hladno

U unutrašnjosti u petak ujutro magla i niski oblaci koji se mogu i dulje zadržati, a zatim djelomice sunčano. U dane vikenda promjenljivo, povremeno uz slabe oborine na granici kiše i snijega, a moguća je i poledica koja se smrzava na tlu. Manje hladno. Na Jadranu pretežno ili djelomice sunčano. U nedjelju uz više oblaka mjestimice moguća kiša. Puhat će slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Temperatura zraka u porastu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo