OPORAVAK U ENGLESKOJ / Daveu Gahanu operiran zloćudni tumor

Image

Pjevaču Depeche Modea odstranjen je tumor s mjehura. Turneja bi se trebala nastaviti 8. lipnja, a informacije o mogućem novom koncertu u Zagrebu stižu sljedećeg tjedna.

28.5.2009.
12:22
VOYO logo

Liječnici u Engleskoj ovih su dana uspješno odstranili zloćudni tumor otkriven u mjehuru pjevača Depeche Modea Davea Gahana (47). Preporučili su mu da se suzdrži od nastupanja do 8. lipnja, što je dovelo do novih otkazivanja koncerata na turneji "Tour of the Universe".

Ipak, u bendu svim fanovima ranije otkazanih koncerata poručuju da i dalje zadrže kupljene ulaznice, jer još uvijek daju sve od sebe da što više nastupa ipak bude održano u nekim drugim terminima. Među tim koncertima je i onaj u zagrebačkoj Areni, koji se trebao održati 21. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Depecheovci se nadaju da će 8. lipnja turneja definitvno biti nastavljena koncertom u Leipzigu, a konkretnije informacije o eventualnim novim datumima otkazanih nastupa imat će sljedećeg tjedna.

Gahanovi zdravstveni problemi pojavili su se 12. svibnja, neposredno prije izlaska na pozornicu u Ateni. Žalio se na bolove u trbuhu te je prebačen u bolnicu. Isprva su liječnici tvrdili da ga je uhvatio nešto žešći gastroenteritis, ali detaljnijim pretragama utvrđeno je da je ipak riječ o tumoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo