DARIO JURIČAN PREKO FACEBOOKA SE OBRATIO ŠKOLARCIMA: / Spomenuo je 'pisma stričeka Bandića, tog neukog čovjeka'

Image
6.9.2020.
12:11
VOYO logo

Dario Juričan, redatelj i bivši kandidat za predsjednika koji se jedno vrijeme zvao kao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, danas se na Facebooku obratio školarcima.

Image
Foto: Pixsell

30.08.2020., Zagreb, Kupinecki Kraljevec - Zagrebacki gradonacelnik Milan Bandic pocasnim je hicem iz puske obiljezio pocetak natjecanja na 26. Kupu Lovackog saveza Grada Zagreba u disciplini lovacki TRAP. Svrha natjecanja je da se lovci Grada Zagreba, pored uzgajanja i zastite divljaci, ocuvanju prirode i covjekova okolisa, osposobljavaju i u streljacko lovnim vjestinama pri cemu dolazi do zblizavanja i prijateljskih odnosa medju lovcima i unapredjivanja lovackog streljastva u cjelini. Milan Bandic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

U svojoj poruci učenicima u Zagrebu iznio je svoje žaljenje što su morali pročitati pismo gradonačelnika Bandića te im poručio "da svoje glavice napune znanjem" jer će tako i grad postati ljepše mjesto. Isto tako, Juričan zagrebačkim školarcima poručuje da Bandić više neće biti gradonačelnik od kraja školske godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juričanov status prenosimo u cijelosti:

"Draga djeco! Sutra kreće vaš školski život. Živite u iznimno zanimljivom vremenu, punom raznih izazova i nepredvidljivosti, čak i za odrasle, a kamoli ne za vas, male i velike školarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujem da ćete, uz vaše roditelje, prijatelje i nastavnike, uspjeti prebroditi nevolje koje su pred vama jer vi ste žilavi mladi ljudi!

'Od kraja ove godine više nećete morati čitati pisma stričeka Bandića'

Jako mi je žao što ste morali čitati pismo gradonačelnika Bandića, tog neukog čovjeka koji je još nedavno davao preporuke da se ruke peru pepelom i kojem se trenutno sudi za niz ozbiljnih kriminalnih djela. Ipak imam i jednu dobru vijest za sve vas: od kraja ove školske godine više nećete morati čitati pisma stričeka Bandića, jer on tada više neće biti gradonačelnik Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

04.02.2020., Zagreb - Na konferenciji za medije odrzanoj ispred zgrade Vlade, povodom podizanja kaznene prijave protiv ravnateljice Centra za socijalnu skrb Zagreb koja je odbacila zahtjev za udomiteljstvom gay paru govorili su Dario Jurican, Daniel Martinovic i Sandra Bencic.

Vrlo brzo ćete ga, srećom, potpuno zaboraviti, a tako i treba biti - on vam ne može biti nikakav uzor. Bit će doduše posla u čišćenju za njim, ali će nas barem sve biti malo manje sram čovjeka koji predstavlja naš grad. A vi svoje glavice napunite znanjem, jer time će i naš grad postati ljepši i bolji.

Pazite na sebe i na svoje bližnje, na vaše djedove i bake. Stoga, krenimo polako u novi školski dan, da bi sigurni došli daleko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim vam uspješan početak nove školske godine!", napisao je Juričan na kraju statusa i potpisao se kao "gradonačelnik svemira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo