Obje utakmice na RTL-u / Danas na Euru: Slovenci se žele revanširati Danskoj, u Varaždinu više nema slobodnih soba zbog navale navijača

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Za varaždinski dio drugog kruga, koji počinje večeras, slovenski i makedonski navijači napravili su toliku navalu da dio njih više ne može pronaći ikakav smještaj u gradu baroka

19.1.2018.
10:40
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Makedonci i Slovenci pohode Varaždin, gdje će ih možda biti još više nego u Zagrebu. U potpuno otvorenu skupinu, u koju nitko nije prenio četiri boda, kao vodeća ulazi Makedonija, koja je, zanimljivo, zagrebačku skupinu završila s gol-razlikom +2, ali bez ijednog poraza. S obzirom na prvo mjesto u skupini C, imaju još dva slobodna dana, kao i njihovi navijači da pronađu smještaj.

Njemačka - Češka (18.15, RTL 2)

Nakon uvodnog 15:32 poraza od Španjolske, Češka je senzacionalno pobijedila Dansku i Mađarsku. Vode ih bivši igrači Jan Filip i Daniel Kubeš, koji su u 40 sati preokrenuli momčad iz ponora prve utakmice do pobjede nad olimpijskim prvakom Danskom. Večeras traže novo iznenađenje protiv branitelja naslova Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjem kolu u skupini Česi su razbili Mađre. Iskusni 34-godišnji Ondrej Zdrahala zabio je nevjerojatnih 14 golova, odnosno ukupno 25 u tri utakmice, čime je bio najbolji strijelac utakmica u prvoj fazi, ispred Gensheimera, Bjornsena i Sagosena.

Slovenija - Danska (20.30, RTL)

Nakon dramatičnih događanja u zagrebačkoj Areni te sastanaka za zelenim stolom Slovenci s jednim bodom ulaze u drugu fazu. Večeras igraju protiv Danske, koja ih je izbacila u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski izbornik Veselin Vujović poželio je revanširati se Danskoj, tada olimpijskim pobjednicima, za taj susret. Jučer je proslavio 57. rođendan uz druženje s momčadi, a idealan poklon na terenu bi bila pobjeda nad Danskom.

U zagrebačkoj Areni danas je slobodan dan. Prvenstvo se ondje nastavlja sutra utakmicama Švedske i Francuske (18.15) te Hrvatske i Norveške (20.30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo