NA AERODROM NA KRKU SLETIO JE AVION S HRVATIMA IZ TUNISA: / Dočekali ih epidemiolozi i sanitarni inspektori

Image
Foto: Goran Kovačić/Pixsell

U Primorsko-goranskoj županiji od jučer je oboljela još jedna osoba, pa je sada u toj županiji ukupno 47 oboljelih osoba, a ozdravilo je 13 osoba

9.4.2020.
12:59
Goran Kovačić/Pixsell
VOYO logo

Zrakoplov Jasmin Airwaysa kojim je iz Tunisa doputovalo 12 hrvatskih državljana i dvoje državljana susjednih zemalja na povratku u matične zemlje sletio je u četvrtak oko 14,30 sati u riječku Zračnu luku na otoku Krku, doznaje se od ravnatelja te zračne luke Tomislava Palalića.

Iz Županijskog stožera Civilne zaštite izvijestili su da putnike dočekuju sanitarni inspektori, epidemiolozi i policija, a dalje će biti upućeni prema epidemiološkom protokolu svojim domovima u samoizolaciju ili u bolnicu ako budu imali simptome bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplov kojim su doputovali ima 110 mjesta pa su putnici sjedili međusobno prilično udaljeni, poštujući propisana pravila.

Prema podatcima Županijskog stožera, u crikveničku Thalassotherapiju danas je prevezeno još 10 osoba s blagim simptomima infekcije koronavirusom pa ih je ondje trenutačno 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o osobama pozitivnima na koronavirus koje su bez simptoma ili imaju blaže simptome bolesti te su, kako bi im se omogućili bolji uvjeti te rasteretili riječki bolnički kapaciteti, prevezeni u Thalassotherapiju.

Najnovije informacije o epidemiji koronavirusa u Hrvatskoj i svijetu pratite ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo