tko je ubojica? / Damjan saznaje da je Ankica mrtva!

Image
Foto: RTL

U večerašnjoj epizodi 'Tajni' Josipa izabire Roberta ispred Marine, a Damjan se suočava s lažljivom Valentinom i odlučuje da neće napustiti Vilin Dol dok ne sazna tko je ubio njegovu majku.

13.2.2014.
12:17
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne', Nikola  ima sreće jer načelnik istjeruje njegovu pravdu – suočava Roberta i Brigitu! Nakon toga zaključi da je Nikola nevin, sakrije krunski dokaz i oslobodi ga .

S druge strane, Marina je izvan sebe - Robert je odveo Josipu! Marina ih pronađe, ali sama ne može ništa. Ipak reagira nepromišljeno, napadne Roberta pred Josipom i djevojčica odabere biti s ocem. No on nema nikakav plan i dovede je Brigiti pred kuriju, ne sluteći da se unutra zbiva prava drama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Damjan pritisne lažljivu Valentinu, ali kako ne uspije doći do istine o svojoj majci, postroji i ostale te napokon shvati da je Ankica mrtva!

Image
Foto: RTLOdluči ne otići iz Vilin Dola dok ne sazna tko mu je ubio majku! Hoće li saznati šokantnu istinu, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo