'KRSTIČEVIĆ / U CIJELU ILICU!' U jednom postu Juričan oprao HDZ, gradonačelnika, bivšeg ministra, ali i jednog poduzetnika

Image
Foto: Facebook

Sarkastično se osvrnuo na dva stana spojena u jedan kojeg je bivši ministar dobio po bagatelnoj cijeni

21.5.2020.
11:00
Facebook
VOYO logo

Dva stana u zagrebačkoj Novoj Vesi površine 112,52 i 50,11 četvornih metara, koja su naknadno spojena u jedan površine 160 četvornih metara, država je kupila 1998. i 1999. godine po cijeni od 2,2 milijuna kuna, a potom ih je prodala Damiru Krstičeviću za 136.176 kuna. Donedavni ministar obrane ustvrdio je da su mu stan dodijelili sukladno kriterijima Ministarstva obrane (MORH) te da je cijena stana formirana kao i kod svih djelatnih vojnih osoba koje su kupile stanove od Hrvatske.

Image
HDZ STAO U OBRANU KRSTIČEVIĆA: /

'Kampanja protiv njega je obmanjivanje građana'; sve je komentirao i prozvani bivši ministar

Image
HDZ STAO U OBRANU KRSTIČEVIĆA: /

'Kampanja protiv njega je obmanjivanje građana'; sve je komentirao i prozvani bivši ministar

Pripojite mu sve stanove u Ilici

Što o tome misli Dario Juričan, jasno je pokazao na svom Facebooku, koji je podsjetio i na Bandićevo spajanje stanova, a sarkastično se osvrnuo i na arhitektonsko rješenje kuće Ante Vlahušića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"DAMIRU KRSTIČEVIĆU CIJELU ILICU!

Pozivam gradonačelnika Milana Bandića da u znak solidarnosti iseli sve preostale stanovnike Ilice i useli tamo Damira Krstičevića te mu temeljem pravilnika i suglasnosti pospoji sve stanove. Gradonačelnik Bandić spojio je svoj stan od 120 kvadrata sa 'stanom od brata' te se tiska u 240 kvadrata i jedini, uz Krstičevića, ima potrebno iskustvo. Svakako konzultirati Antu Vlahovića kako najbolje taj kompleks redizajnirati u bunker, kako bi se ratnik Krstičević bolje osjećao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također predlažem da se Ilica preimenuje u ulicu generala Damira Krstičevića. Pozivam gradonačelnika da izda dopuštenje da se odobri spajanje ulice generala Damira Krstičevića u jednu parcelu.

'Neka mu ustupi i neku od slika'

Nadam se da će gradonačelnik moći ustupiti generalu i neku od slika iz svoje bogate kolekcije koju mu je vratio Županijski sud. Predlažem Seljačka kola i patke od Krste Hegedušića staviti u sobu za sastanke. Krstičeviću slava i hvala što se borio za stanove!", napisao je Juričan, potpisujući se kao gradonačelnik svemira, uz znakovitu fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo