NOVI MINISTAR / Damir Habijan i službeno preuzeo ministarstvo: 'Idemo raditi, nema druge'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

'Postoje određene stvari o kojima treba odlučiti do kraja godine s obzirom na rokove, a tiču se administrativnih rasterećenja', rekao je Habijan jučer u našoj informativnoj emisiji

21.12.2023.
10:00
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Damir Habijan, novoizabrani ministar gospodarstva i održivog razvoja i državni tajnik Hrvoje Bujanović i službeno su obavili primopredaju dužnosti.

"Idemo raditi, nema druge. Sve će biti na vrijeme", kratko je poručio Habijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje određene stvari koje u, recimo tako kratkom vremenu, pritom mislim do kraja godine treba ovoga odlučiti, donijeti određene odluke s obzirom na rokove. S obzirom na to da nekoliko dana nemamo, osobu, nemamo ministra. Tiče se administrativnih rasterećenja.

To su bila dva akcijska plana. Ovaj konkretno koji je sada u tijeku, nekih 260 milijuna eura i ovaj drugi dio akcijskog plana koji se odnosi na neporezna i parafiskalna davanja 132,7 milijuna ili milijardu kuna, zapravo rasterećenja na neki način", rekao je jučer u RTL-u Danas Habijan o svojim prvim potezima u ministarskoj fotelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: O prvim potezima iz ministarske fotelje, aferi Mreža i golišavim fotografijama: 'Premijer nije tražio da ih izbrišem'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo