'Da se mene pita, liječnicima ne bih isplatio plaće!'

18.10.2013.
19:25
VOYO logo

Mrsić je za Prvi radio istaknuo kako on i nekoliko ministara u Vladi, smatraju da vrijeme provedeno u štrajku ne treba biti plaćeno: "Da se mene pita, liječnici ne bi dobili plaće jer je evidentno da se u bolnicama nije radilo".

Ministar je komentirao i dvije godine rada Kukuriku koalicije: "Zadovoljan sam, ali kostura je više nego što smo očekivali, tako da nam je posao dodatno zakompliciran. Imamo još posla, ali imamo još i vremena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrsić je ponovio i da je koalicija unatoč nekim neslaganjima izuzetno stabilna, a kako ju različita mišljenja samo dodatno obogaćuju. Još je jednom ponovio da unatoč željama nekih pojedinaca, ništa od prijevremenih izbora.

Mirovine neće ići dolje

Jedna od tema razgovora bio je i Državni inspektorat koji će ukinuti s početkom Nove godine. "Svi su nezadovoljni, i građani i poslodavci i država, zato ću do kraja godine pronaći obrazovane ljude od kojih ću tražiti rad, nepotkupljivost i efikasnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrsić je za Prvi Radio potvrdio i da mirovine neće ići dolje još sigurno godinu dana.

Govoreći o stanju u zagrebačkom SDP-u, kandidat za predsjedničku fotelju u Praškoj, krivnju za loše stanje u stranačkoj organizaciji prebacio je na Davora Bernardića. Bernardića je između ostaloga optužio da je pomogao Milanu Bandiću da osvoji još jedan gradonačelnički mandat i osigura većinu u Skupštini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo