'Da glave bacam lavovima ili u pijesak - nikad ničije'

Premijer Milanović komentirao je danas u Karlovcu optužbe protiv dvoje visokopozicioniranih SDP-ovaca: sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel i vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe

4.4.2014.
15:42
VOYO logo

"Želim znati gdje je završio novac koji su roditelji davali svojoj djeci za džeparac do zadnje lipe, a u ovom trenutku ne mogu vjerovati nikome", kaže Milanović.

"Želim vidjeti činjenice i tko god očekuje da ću uveseljavati narod tako da glave bacam lavovima ili u pijesak - nikada ničije. Rekao sam, ako si mi rođeni brat i ako si napravio nešto pogrešno, to što si mi brat će ti biti otegotna okolnost. Prijatelja nema u tim stvarima i ne da ne štitimo nikoga, nego samo gledam što se događa. Ipak ne možemo dopustiti u određenom trenutku da svaka naša reakcija i prvi impuls bude reakcija na galamu u medijima, u javnosti. Ja sam svjestan optužbi, neke od njih su jako ozbiljne, neke nisu, ali SDP ima takve standarde da ako se učini i malo vjerojatnim da je nešto od toga točno, tim ljudima će biti žao što su ikad ušli u SDP", izjavio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo