Čuvajte se, temperature će drastično pasti

Svi oni koje je nagla promjena vremena iz hladnog u toplo jako pogodila i utjecala i na zdravlje, ni u narednih nekoliko dana neće biti mirni.

8.12.2010.
11:18
VOYO logo

Tako će još u srijedu u cijeloj zemlji temperature biti i koji stupanj više nego u utorak. No, već u četvrtak, prema meteorološkim kartama, slijedi novi šok.

Jutro će biti toplo uz povremenu kišu, a zatim će zapuhati jak sjeverac, s kojim će stići osjetno zahladnjenje. Kiša će najprije u gorju prijeći u snijeg, a do kraja dana snijega bi moglo biti i u nizinama. Temperatura, koja će se još danas kretati između 10 stupnjeva ujutro i čak 15 u poslijepodnevnim satima, past će na nulu, a u gorju i niže! U subotu će se temperature kretati između -2 i 6 stupnjeva, a ponegdje će biti i oborina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na Jadranu će četvrtak donijeti novu promjenu. Uz kišu, pljuskove i grmljavinu, posebno treba naglasiti olujnu buru, koja će zapuhati u drugome dijelu četvrtka, a u petak će biti olujnog sjevernog vjetra. Osjetno će zahladnjeti. U subotu većinom sunčano, a vjetar će malo oslabjeti, no zadržat će se svježe.

Vezani članci:

arti-201012070068006 arti-201012040156006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo