za sada sve neslužbeno / Cure imena nositelja HDZ-ovih lista: Plenkoviću I. izborna jedinica, Sunčani Glavak III., Mariću V...

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Neslužbeno se doznaje i da će tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović biti visoko plasiran na listi u 6. izbornoj jedinici

11.8.2016.
9:12
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U središnjici HDZ-a jučer su se cijeli dan 'brusile' izborne liste za izbore 11. rujna, a Središnji odbor bi danas trebao potvrditi imena kandidata za deset izbornih lista u Hrvatskoj te listi za dijasporu.

Iako imena drže u tajnosti do zadnjeg trena, Večernji list neslužbeno doznajte tko bi mogli biti nositelji HDZ-ovih lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno, popis nositelja lista mogao bi izgledati ovako:

U prvoj izbornoj jedinici listu nosi predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, u 2. Miroslav Tuđman, u 3. Sunčana Glavak, 4. Tomislav Tolušić (ili Milijan Brkić), 5. Zdravko Marić, 6. Goran Marić, 7. Davor Ivo Stier, 8. Oleg Butković, 9. Ivana Maletić, 10. Damir Krstičević, a u 11., listu za dijasporu nosi Milijan Brkić (ukoliko ne završi u 4.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji neslužbeno doznaje i da će tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović biti visoko plasiran na listi u 6. izbornoj jedinici, najvjerojatnije na drugom mjestu. Povratnik u HDZ, Drago Prgomet, vjerojatno će biti drugi na listi u 2. izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo