Čuljak je žao, ali sumnja u širu kampanju protiv sebe

"Mislim da je moje pitanje zlonamjerno izvučeno iz konteksta. Ne mogu diskriminirati narod kojem i sama svojim podrijetlom pripadam.

24.8.2010.
18:04
VOYO logo

Izjavila je to Dijana Čuljak Šelebaj za Danas.hr komentirajući prozivke novinara iz susjedne Bosne i Hercegovine na njeno postavljeno pitanje u ponedjeljak navečer u Dnevniku 3.

arti-201008240278006Čuljak Šelebaj pojašnjava kako se u Dnevniku govorilo o ekonomskoj priči i razlikama između juga i sjevera Jadrana. K tome je željela, kaže, naznačiti da turisti na južnom Jadranu plate samo parkirno mjesto te na moru jedan dan provedu gotovo besplatno, dok oni na sjeveru plaćaju i plažu. Pritom je, dodaje, mislila na sve turiste pa i one iz Hrvatske, te napominje kako je pogriješila što i to nije rekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, skandal je izbio kada uvrijedila građane Bosne i Hercegovine jer ih je svela na obična "smetala" na plaži na kojima se ne može zaraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliki vam problem, recimo u Omišu i općenito na južnom Jadranu, predstavljaju jednodnevni gosti koji se spuste iz Bosne i Hercegovine, ništa ne troše, ne zauzimaju apartmane, a zapravo zauzimaju mjesto na plaži koje pritom nisu ni platili?, pitala je voditeljica Dnevnika svog gosta, omiškog gradonačelnika Ivana Škaričića. Mediji u susjednoj BiH vrlo su kritički pisali o, naveli su, diskriminatorskom odnosu Čuljak prema građanima BiH.

Prethodni članak:

arti-201008240278006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo