ČUDNIJE NE MOŽE: / Transvestit prevarant imao je pomagača ljubavnika - odmetnutog psihijatra!

Image
Foto: Provjereno

Zbog lažnih dokumenata prevarantu Titu Gubiću nije bilo dopušteno promijeniti ime u Ivana Zdravka Josipa Radoš.

7.10.2016.
15:47
Provjereno
VOYO logo

Već nekoliko tjedana javnost intrigira priča o Titu Gubiću, odnosno o Ivani Zdravki Josipi Radoš. Koje god ime navedemo, riječ je o istoj osobi - prevarantu protiv kojeg se vodi nekoliko policijskih istraga. Jedna od Titovih žrtava bio je i Alojzije Cesar kojeg je, prerušivši se u ženu, zaveo i opelješio.

RASKRINKALI TRANSVESTITA PREVARANTA IZ BJELOVARA: ‘Prerušen u ženu zaveo je mog bolesnog oca i domogao se njegove imovine’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da je Gubićev psihijatar

Alojzije je ubrzo umro, a ovotjedni sugovornik emisije Provjereno Nove TV tvrdi da zna i zašto je umro. Riječ je o osobi koja se predstavila kao Gubićev liječnik, psihijatar Borna Belša koji je, kako kaže, liječio Gubića te ga pripremao za operaciju promjene spola.

On se samonicijativno javio Provjerenom jer, kaže, nije dao dozvolu za odlazak na operaciju, no kako je Gubiću davao najjače antipsihotike na tržištu. Sumnja kako je upravo te lijekove Gubić dao Alojziju Cesaru u prekomjernoj dozi što je rezultiralo njegovom smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I on ima dva imena?!

Međutim, pokazalo se kako se dotični dr. Borna Belša zapravo zove Igor Gašić, da je ljubavnik Tita Gubića te da ima kaznenu prijavu zbog pomaganja Gubiću u njegovim prijevarama.

Image
TRANSVESTIT PREVARANT IZ BJELOVARA ZBUNIO SUCA: /

'U optužnici stoji da ste majka petero djece, a svima je očito da ste im otac!'

Image
TRANSVESTIT PREVARANT IZ BJELOVARA ZBUNIO SUCA: /

'U optužnici stoji da ste majka petero djece, a svima je očito da ste im otac!'

U anonimnom pismu stoji kako su Belša, odnosno Gašić te Tito Gubić sustavno terorizirali djelatnike i pacijente Opće bolnice u Bjelovaru te da je dr. Belša zlorabio faksimil bolnice i ispisivao recepte osobama koje nisu bile na pregledu zbog čega je dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkaz zbog nezakonitih radnji

Odvjetnica Opće bolnice Bjelovar potvrdila je kako je bolnica podnijela kaznenu prijavu protiv Gašića i Gubića zbog različitih situacija u kojima postoje elementi kaznenog djela. Dvojac je navodno sustavno klevetao jednu liječnicu lažno je prijavljivajući za primanje mita i nesavjesno liječenje i to kako bi prikrili tragove svojih nezakonitih postupaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo