adidas kvartovski kros / Črnomerec pokazao zube i uvjerljivo zasjeo na vrh tablice

U reportaži pogledajte kakva je atmosfera bila, tko je sve prisustvovao, kao i tko će biti domaćin košarkaškoj superzvijezdi Derricku Roseu, koji danas boravi u Zagrebu.

9.7.2013.
10:30
VOYO logo

Drugo izdanje Adidas kvartovskog krosa je iza nas, a trčanje među gajničkim zgradama pokazalo se kao pravo zadovoljstvo za sve trkače.

U reportaži pogledajte kakva je atmosfera bila, tko je sve prisustvovao, kao i tko će biti domaćin košarkaškoj superzvijezdi DerrickuRoseu, koji danas boravi u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije osvrta i rezultata, podsjećamo vas da zabilježite datum 31. 8. 2013. kada je zakazan sljedeći susret, i to na Ribnjaku, uz napomenu da se za sudjelovanje prijaviti možete već danas!

Trkači i trkačice Črnomerca su na domaćem terenu pokazali zube ostalima i uvjerljivo osvojili maksimalan broj bodova u drugom kolu Adidas kvartovskog krosa, održanom u Gajnicama. Črnomerec je ujedno bio i najmasovniji s ukupno 28 predstavnika, od čega 16 muškaraca i 12 žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugom mjestu je ekipa Centra s 26 predstavnika (13+13), a na trećem pobjednici prve trke, ekipa Trešnjevke, koja je izostankom Veronike nastupila znatno oslabljena, sa samo 22 predstavnika (11+11).

Najzastupljeniji kvartovi u ovom kolu bili su Špansko (9), zatim Maksimir i Medveščak (8) i lokalne Gajnice (6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Črnomerec je zasjeo i na vrh tablice s jednim prvim i jednim drugim mjestom s ukupno 18 bodova. Jedinu pravu prijetnju imat će u ekipi Trešnjevke (16), koja je s jednom pobjedom i jednim trećim mjestom trenutno druga, dok će se dečki i cure iz Centra (13) i Novog Zagreba (11), po svoj prilici, boriti za treće mjesto.

Zanimljivost je da ženska pobjednica SliviaŠimunović dolazi iz ekipe Brezovica, koja bi mogla sastaviti sasvim pristojan tim, ali 4 dobre cure nemaju ni jednog muškarca. Zapadni dio Novog Zagreba je izgleda u potpunosti neaktivan što se tiče muške populacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi ljetna stanka, a nastavak je planiran krajem kolovoza, točnije 31. 08. Na repertoaru će biti odgođeno prvo kolo, što znači da se svi ponovno vidimo na Ribnjaku, ovog puta, nadamo se, u puno ljepšim uvjetima.

Ribnjak, jedan od najljepših zagrebačkih parkova u strogom centru grada, pružit će šansu ekipi domaćina da eventualno uhvati priključak k vrhu ili, ako ništa drugo, pobjegne Novom Zagrebu u borbi za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo