ADIDAS KVARTOVSKI KROS / Črnomerec i dalje u uvjerljivom vodstvu

Image

Nova pobjeda za ekipu Črnomerca na trećem po redu adidas kvartovskom krosu, održanom 31.08. u centralnom zagrebačkom parku Ribnjak.

4.9.2013.
15:28
VOYO logo

Nakon ljetne stanke, treći adidas kvartovski kros privukao je velik broj trkača koji su uživali trčeći u prekrasnom okruženju najljepšeg zagrebačkog parka Ribnjak.

Kratka staza i lijepo vrijeme, gotovo idealno za trčanje pridonijeli su odličnim rezultatima i pozitivnoj atmosferi koju je još zabavnijom učinio adidasov ambasador Mario Petreković. On je u svom jedinstvenom stilu bodrio natjecatelje te se i sam okušao u u dječjoj utrci u kojoj je plijenio pažnju kako neobičnim stilom trčanja, tako i zanimljivom odjevnom kombinacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Pavao Vlahek, liječnik i član adidasove škole trčanja, sudionicima turnira je dao brojne savjete o tome zašto je trčanje važno za održavanje zdravog načina života i kako pravilnom tehnikom i opremom spriječiti eventualne ozlijede. Matea Matošević, naša državna prvakinja na srednje i duge pruge na ovom je krosu predstavila najnovije tenisice iz jesenske kolekcije koje su ujedno i najtraženije tenisice za trčanje u 2013. adidas Energy BOOST ™. BOOST™ tenisice za trčanje unijele su revoluciju u svijet trčanja jer koriste revolucionarnu tehnologiju proizvodnje uložaka za tenisice, koja pruža najveći povrat energije pri trčanju i prilagođava se gotovo svim uvjetima trčanja, poput neravnog terena i dugih dionica.

U natjecateljskom dijelu programa, pobjedu je odnijela ekipe s Črnomerca što ne iznenađuje jer su ovog puta nastupili pojačani pobjednicom Mateom Matošević, što je na kraju i donijelo presudnih par bodova u obračunu s ekipom Centra. U muškoj konkurenciji  pobjedu je odnio Marko Valičević iz ekipe Trešnjevka koji ne dopušta iznenađenja i suvereno vlada pobjedama i poretkom. U ekipnoj konkurenciji Črnomerčani su učvrstili svoju vodeću poziciju, s obzirom na veliki bodovni zaostatak Trešnjevke i Centra.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći adidas kvartovski kros održat će se 14.9. na Knežiji, a prijaviti se možete već danas! Kros na Knežiji posljednja je prilika za ekipu Trešnjevke da pobjedom na domaćem terenu proba ugroziti konačni trijumf Črnomerca. Pridružite nam se na Knežiji i doprinesite raspletu na bodovnoj ljestvici i obranite čast svog kvarta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo