CRNOGORCI PREKINULI LANAC KRIJUMČARA LJUDI: / Jedna osoba uhvaćena u Hrvatskoj, a među uhićenima i dvojica policajaca

Image
Foto: . / AFP PHOTO / Savo PRELEVIC

Akcija razbijanja organizirane skupine trajala je godinu dana

26.3.2019.
19:26
. / AFP PHOTO / Savo PRELEVIC
VOYO logo

Crnogorska policija prekinula je u utorak međunarodni lanac krijumčara migranata i u Podgorici uhitila 12 osoba, a u Nikšiću pet

U okviru ove akcije, koja je trajala godinu dana, po jedna osoba uhićena je u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Među uhićenima su i dva policajca iz Sektora za osiguranje osoba i objekata. U upravi policije rečeno je novinarima kako akcija još traje, te da će svi uhićeni biti privedeni na saslušanje u više državno tužiteljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sumnja se da je ova organizirana kriminalna skupina djelovala na način da je vršenjem radnji krijumčarenja u dijelu prihvata, tranzita, smještaja te ilegalnog prelaska državne granice na ruti Albanija – Crna Gora – Bosna i Hercegovina – Hrvatska, u periodu od svibnja 2018. prokrijumčarila više skupina koje su brojale od pet do 10 osoba", rečeno je u upravi Policije.

Kazneno djelo je, sumnja policija, obavljano ugovaranjem dolaska skupina migranata iz Albanije, zatim ilegalnog ulaska na teritorij Crne Gore, te prijevoz taksi i rent-a-car vozilima do pograničnog pojasa s Bosnom i Hercegovinom i Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike