TUŽNA PRIČA /

Svekar poginule majke s Vira: 'Unuk je na trenutak samostalno disao. Taj dan vidjeli su vozača da divlja'

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL/RTL

Tog dana, susjedi na Viru primijetili su Bakića dok su vozili bicikl, rekli su da je vozio obijesno, komentirali su da će negdje sletjeti. Nažalost, to se i dogodilo, završio je Mladen Mrnjavčić

28.8.2024.
15:42
Sime Zelic/PIXSELL/RTL
VOYO logo

Prošlog petka, na lokalnom groblju u Malom Ravnu, od mlade majke Lucije Mrnjavčić oprostili su se njezini članovi obitelji, prijatelji i poznanici. Nažalost, među okupljenima nisu bili njezini najbliži, koji se još oporavljaju od posljedica ozbiljne prometne nesreće koja se dogodila 17. kolovoza na otoku Viru.

S Mladenom Mrnjavčićem, svekrom preminule razgovarao je Zadarski List. Njegov sin nalazi u Općoj bolnici Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutros se sin javio u sedam sati, jer danas ima operaciju zdjelice. Ozljeda je teška, pa će zahvat biti složen. Malenog su jučer pokušali skinuti s respiratora, na trenutak je samostalno disao, što je dobar znak", rekao je Mrnjavčić.

Još ga nisu probudili jer ima ozbiljnu ozljedu glave, a i mozak je oštećen, pa je teško predvidjeti ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki broj ljudi došao je na pogreb… S vremenom će možda biti lakše, ali ovi događaji ostavljaju tragove. Ništa više neće biti kao prije. Djeca su još malena, curica nešto razumije, ali još nije svjesna da mame više nema", rekao je Mladen, čiji sin Matija čeka operaciju koja će trajati 7 do 8 sati.

Image
ZBOG PIJANOG VOZAČA /

Dječak koji je stradao na Viru i dalje kritično, oca čeka nova operacija

Image
ZBOG PIJANOG VOZAČA /

Dječak koji je stradao na Viru i dalje kritično, oca čeka nova operacija

Prema riječima pomoćnika ravnatelja bolnice u Zadru, iz Pule će doći najpoznatiji kirurg u Hrvatskoj za ozljede zdjelice, doktor Gusić. On važi za vrhunskog stručnjaka i sam se ponudio da obavi operaciju nakon što je čuo vijest.

Vozač osobnog automobila, Ivan Bakić, prema kaznenoj prijavi, imao je 1,75 promila alkohola u krvi. Nesreća se dogodila na dijelu ceste bez nogostupa i rasvjete. Bakić je prijavljen za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće s posljedicom smrti, za što je predviđena kazna zatvora od tri do 15 godina.

"Tužno je što smo mi oni zbog kojih će se na Viru morati uvesti neke promjene. Što se vozača tiče, bez obzira na tragediju u njegovoj obitelji, smrt njegove majke nije opravdanje za uzimanje tuđeg života. Mogao je piti u kafiću, a ne sjedati za volan", rekao je Mladen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tog dana, susjedi na Viru primijetili su Bakića dok su vozili bicikl, rekli su da je vozio obijesno, komentirali su da će negdje sletjeti. Nažalost, to se i dogodilo, završio je Mladen.

POGLEDAJTE VIDEO: Mještani šokirani nakon stravične nesreće na Viru: 'Alkohol... To je strašno!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo