ČITATELJI NET.HR-a O GENERALU STIPETIĆU: / 'Nisu ga voljeli jer se usudio reći istinu, još malo i u Hrvatskoj će ostati samo šatoraši i HDZ-ovci'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Matićeve izjave izazvale su brojne komentare naših čitatelja i žustru polemiku.

16.3.2018.
20:19
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

"Da su Amerikanci imali generala PetraStipetića o njemu bi snimali filmove i bio bi junak", rekao je jučer SDP-ov saborski zastupnik PredragMatić zamjerivši nedovoljnu pozonost koja je u javnom prostoru posvećena smrti hrvatskog generala.

"Za generala Stipetića koji je dao nemjerljiv doprinos u obrani Hrvatske neće biti zakupljene sportske i koncertne dvorane, neće biti posebne regulacije prometa, udruge neće suzu pustiti i priopćenja pisati, a hrvatska katedrala duha, dalekovidnica jučer je u tzv. ‘porno terminu’ kad pošteni narod spava pustio mali dokumentarac o toj legendi Domovinskog rata, dok su se o nekima serijali puštali u elitnom terminu HTV-a", naglasio je Matić aludirajući na smrt za ratni zločin osuđenog SlobodanaPraljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je Matić i da je Stipetić imao manju mirovinu od mnogih 'šatoraša' koji su se žalili da je mala. Upravo ova zadnja izjava izazvala je brojne komentare naših čitatelja i žustru polemiku.

Neki čitatelji Net.hr-a smatraju da je Stipetić bio u nemilosti HDZ-a te da se upravo zbog toga njegovi uspjesi ne obilježavaju na odgovarajuć način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image

Drugi su pak napali Freda Matića da je i on imao pristojnu braniteljsku mirovinu, a da sada kao saborski zastupnik zarađuje 17.000 kuna te da nije osoba koja bi trebala to komentirati.

Image
Image
Image
Image

Bilo je i onih koji su u pitanje dovodili Matićev ratni put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Brojni naši čitatelji ipak su pokušali spustiti loptu na zemlju poručivši da ovo nije ni vrijeme ni mjesto za diskusiju o 'šatorašima', Praljku, Matiću, ratnom putu, već za odavanje počasti velikom generalu Stipetiću.

Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo