ZAHLADILI ODNOSI / Čeka suđenje za obiteljsko nasilje: Tomašević se odselio od supruge i vratio u roditeljski dom

Netom prije početka suđenja za obiteljsko nasilje napustio je Požegu

6.9.2018.
20:18
VOYO logo

HDZ se u kratkom periodu odrekao dvojice župana. Za razliku od Milinovića, župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević, uz to što je ostao bez stranke - ostao je i bez obitelji! 

Očekuje ga, naime, početak suđenja za obiteljsko nasilje nad suprugom. Iako se činilo da su, nakon podizanja optužnice, našli zajedniči jezik - župan se iselio iz obiteljske kuće u Požegi i vratio majci u mjesto Bučje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netom prije početka suđenja za obiteljsko nasilje napustio je Požegu u Bučje kraj Pleternice kod svojih roditelja. Njegova supruga govori "ta je ljubav za nju gotova."

Mara Tomašević supruga je prijavila zbog zlostavljanja. Optužen je da ju je udarao po glavi, hvatao za vrat. DORH je podigao optužnicu. Ipak za neke njegove sugrađane vjera u župana nije poljuljana, optužnici unatoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao čovjek je dobar, a i kao župan. Ovo o čemu se piše, iskreno, ne znam što da vam kažem", kaže jedan stanovnik Požege. 

Mara Tomašević u sječnju ipak povlači optužbe, no govori, to je učinila pod pritiskom obitelji. Ipak, preseljenje župana u obiteljsku kuću u mjestu Bučje, govori da je pred početak suđenja došlo do novog zahlađenja odnosa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuća u koju je župan preselio 21 kilometar je udaljena od Požege i od supruge Mare.

Kapija HDZ-a je za požeškog župana zatvorena nakon što je izbačen iz stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suđenje počinje 22. listopada na sudu u Slavonskom brodu, a kako se sada čini, sa suprugom do tada neće doći do pomirenja.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo