CAJKAMA NALJUTIO BRANITELJE: / 'Neki od njih dolazili su reketariti, prijetili su da će poteći hrvatska krv'

Image
Foto: Facebook
22.4.2016.
18:04
Facebook
VOYO logo

Anton Dobra poručio im je da je bio u ratu prije svih njih i da nakon rata nije htio sjesti u državne jasle i kao ratni plijen uzeti penziju i držati propovijedi nego se uhvatio posla i u zadnjih 20 godina zaposlio preko stotinu ljudi, piše Šibenik.in.

Poručio im je da kroz poreze plaća i sve njih te da ne misli otkazati koncert beogradske pjevačice i pokleknuti pred njihovim reketarenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki od potpisanih dolazili su reketariti, u mafijaškoj maniri su me obilazili i nudili se da će oni organizirati čuvarsku službu lokala, a neki od ovih koji me danas prozivaju ozbiljno su mi prijetili prije nekoliko dana. Kao što sam prijavio i policiji, pred zaposlenicima su mi poručili da oni nemaju što izgubiti, ali da ja imam. 'Ovdje će hrvatska krv poteći i brojit će se mrtvi na Banju!', poručio mi je jedan od njih", tvrdi Dobra.

Podsjetimo, branitelji koji protestiraju protiv koncerta sami ističu kako su u mladosti slušali AC/DC, Riblju čorbu i Azru, glazbu koje su generacije prije njih također smatrale kulturalnim genocidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo