Čačić obitelji poginulog ponudio visoku odštetu

Kada je saznao da je sudionik prometne nesreće u Mađarskoj preminuo, Radimir Čačić odmah je obitelji poslao telegram sućuti. Mađarska policija smatra ga krivcem za nesreću.

13.1.2010.
23:25
VOYO logo

arti-201001130354006Prema zapisniku koji je sastavila mađarska policija, položaj Radimira Čačića, koji je u petak poslijepodne sudjelovao u nesreći kod Siofoka na autocesti prema Budimpešti, nepovoljan je i smatra ga se krivcem za nesreću, piše Jutarnji list.

Predsjednik HNS-a angažirao je i odvjetnika u Mađarskoj, a Čačić je već ponudio i visoki iznos odštete obitelji poginulog putnika u Škodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođe li do suđenja Čačiću za prometnu nesreću u Mađarskoj, ono bi se moglo, bude li potrebno, prebaciti i u Hrvatsku, spekulira dio mađarskih novinara.

Jedina nelogičnost koja se pojavila je ta da je suvozač iz Škode preminuo još u subotu, a Čačić je rekao kako je tek u nedjelju saznao za njegovu smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačiću prijeti višegodišnja uvjetna kazna ili u gorem slučaju i zatvor od jedne do pet godina, u što naši pravnici ipak ne vjeruju.

Prethodni članak:

arti-201001120651006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo