'MACA POPAPALA JEZIK?' / Butković objavio sliku mačke i obratio se Milanoviću: 'Jutro Zorane, oprosti što ti pišem rano, ali...'

Image
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Nastavak je to prepirke između njega i Milanovića koja traje neko vrijeme, a u subotu je sve kulminiralo nakon što je Milanović komentirao prepiske ministra i bivše državne tajnice Josipe ex Rimac iz 2019., u kojima je lobirala da se zaposli sin njezine prijateljice

7.4.2024.
9:39
Neva Zganec/PIXSELL
VOYO logo

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković na Facebooku je opet prozvao predsjednika Republike Zorana Milanovića napisavši da i dalje čeka odgovore na pitanja koja mu je jučer postavio u svojoj objavi.

"Dobro jutro Zorane, oprosti što ti pišem ovako rano jer znam da duže spavaš, ali još čekam tvoje odgovore na moja dva pitanja. Nije valjda maca popapala jezik? P.S. Dobro promisli što ćeš odgovoriti jer ću imati i dodatna pitanja. Srdačan pozdrav", napisao je Butković u nedjelju ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Paljba' na Facebooku

Nastavak je to prepirke između njega i Milanovića koja traje neko vrijeme, a u subotu je sve kulminiralo nakon što je Milanović komentirao prepiske ministra i bivše državne tajnice Josipe ex Rimac iz 2019., u kojima je lobirala da se zaposli sin njezine prijateljice, a objavio ih je Faktograf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mali je lukav, skrivao se okolo. Neka pazi da mu žena ne pomahnita kad vidi te poruke", poručio je kazavši da je to za zatvor. Dotaknuo se i ministrovog brata kojeg je i ranije prozivao. "Gospodin braco, Sherlock Holmes Butković, kaže da ne radi s državnim firmama. Neka kaže s kim radi i kako je u šest godina postao vođeni kamiondžija", dodao je.

Butković mu je odgovorio teškim optužbama na Facebooku, optuživši ga da je za svog rođaka, koji je pod sankcijama, u bankama tražio otvaranje računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOMENTIRAO I BUTKOVIĆA /

Milanović: 'Tko drži u ladici Banožićevu nesreću? Nije ovo ubojstvo Kennedyja'

Image
KOMENTIRAO I BUTKOVIĆA /

Milanović: 'Tko drži u ladici Banožićevu nesreću? Nije ovo ubojstvo Kennedyja'

'Jedino pametno što je radio je prodavanje usisavača'

"Milanoviću, očituj se. Vidim da je Zoran Milanović javno pozvao na moje hapšenje zbog navodnog trgovanja utjecajem.
E, sad ja tebe Milanoviću javno pozivam da odgovoriš na dva pitanja:

  1. JE LI TRGOVANJE UTJECAJEM AKO PREDSJEDNIK REPUBLIKE, U KONKRETNOM SLUČAJU TI ZORANE MILANOVIĆU, OSOBNO TRAŽI OD DRŽAVNIH I PRIVATNIH BANAKA DA OTVORE RAČUN NJEGOVOM ROĐAKU KOJI JE POD SANKCIJAMA ZBOG POVEZANOSTI S RUSKIM KAPITALOM?
  2. ŠTO SI DOBIO KAO PROTUČINIDBU ZA TAJ ANGAŽMAN?

Podsjećam te da je pomaganje sankcioniranim osobama i kršenje sankcija kazneno djelo. Kako bi ti rekao Zorane Milanoviću, tjerao si lisicu, a istjerao King Konga. Srdačan pozdrav", napisao je Butković na Facebooku u subotu, a Milanovićeva odgovora još nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Butković je bio posebno aktivan na društvenim mrežama ovih dana pa je nekoliko sati ranije objavio fotografiju usisavača i ustvrdio da je jedino što je u životu Milanović pametno radio "bilo prodavanje usisavača".

POGLEDAJTE VIDEO: Milanović objavio video, Butković mu odgovorio: 'Pokušava spasiti kampanju. Mogao je dati ostavku'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo