ugledao se na kongres / Bulj: 'Vrijeme je da se lociraju, uhite, isporuče i osude oni koji su opljačkali Hrvatsku'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj poručio je kako je vrijeme da se lociraju, uhite, isporuče i osude oni koji su opljačkali Hrvatsku i one koji su to dozvolili, među kojima je bitnu ulogu imao Šeks

14.2.2016.
16:34
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je HDZ-ovac Vladimir Šeks izjavio da vladajuću većinu ugrožava nedisciplinirano ponašanje Mostovaca, na Facebook profilu se oglasio Miro Bulj.

"Vladimir Šeks, kao vrlo bitan kotačić u akcijskom planu uhićenja generala Gotovine, ima navike još iz KPJ da se mora glasati po stranačkoj stegi, dok se MOST nezavisnih lista ugleda na zapadne demokracije poput američkog kongresa gdje demokrati i republikanci glasaju po savjesti i vlastitim stavovima. To nije nikakva heterogenost već upotrebljavanje mozga", napisao je ovaj saborski zastupnik Mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim toga, ja nisam kao on, da kad je bila pljačka Hrvatske države iznesem stav Mesića i Sanadera LOCIRATI, UHITITI, ISPORUČITI I PROCESUIRAT hrvatske branitelje, dok su hrvatsku pretvorili u lovište raznih kriminalaca. ‎Baš zato‬, ponosan sam na sve kolege u MOST-u i što sam jedan od njih. Vrijeme je da se LOCIRAJU, UHITE, ISPORUČE I OSUDE oni koji su opljačkali Hrvatsku i one koji su to dozvolili, među kojima je bitnu ulogu imao Šeks. MOST je čvršći nego što Šeks misli, a prije svega želi", zaključio je Bulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, upitan o funkcioniranju vladajuće većine, Šeks je ocijenio kako postoje šumovi koji neće nestati sve dok se Most kao njezin dio ne disciplinira. 

"Most je grupacija heterogenih osobnosti koje nemaju svijest da trebaju nastupati disciplinirano. Oni su u isto vrijeme i stranka i slobodni strijelci. Dok se to ne riješi unutar Mosta događat će se ovakvi šumovi i pucanja", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo