'INA SE PLJAČKALA I LEGALNO' / Bulj tvrdi da je muž Martine Dalić primao 130.000 kuna mjesečno: 'Hoće li vratiti svoje plaće?'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Čak iako nisu dio ove kriminalne strukture koja je čerupala Inu, iako je u to teško povjerovati, odgovorni su jer kriminal nisu primijetili', tvrdi Miro Bulj

29.8.2022.
13:19
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Mostovac Miro Bulj komentirao je danas na Facebooku veliku pljačku u Ini, pri čemu je prozvao Niku Dalića, člana uprave Ine i muža Martine Dalić.

"Jasno je ko dan da je Plenković najodgovorniji jer je on sve ove kadrove u Ini postavio. Hoće li muž Martine Dalić kao i svi oni koji su sjedili u Upravi i NO-u vratiti svoje plaće jer ih nisu zaslužili?! Čak iako nisu dio ove kriminalne strukture koja je čerupala Inu, iako je u to teško povjerovati, odgovorni su jer kriminal nisu primijetili!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Niko Dalić je zahvaljujući Plenkoviću u Ini primao mjesečno 130 tisuća kn plaće, što znači da je u 11 godina natukao u Ini 17 milijuna i 160 tisuća kn! Ina se pljačkala i legalno, a ne samo nelegalno", napisao je Miro Bulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike