u srcu izložbenog prostora / Budućnost marke Peugeot je u Parizu

Image

S 40 automobila izloženih u samom srcu izložbenog prostora od 4 000 m2 u hali 1 na salonu automobila u Parizu 2014., marka PEUGEOT ističe se izlaganjem obnovljene i skladne 'game osmica'.

3.10.2014.
12:21
VOYO logo

Novi PEUGEOT 308 GT i PEUGEOT 508 savršeni su primjeri tržišnog pomaka naviše game ove marke i njezine tehnološke stručnosti.

Konceptni automobili PEUGEOT EXALT i PEUGEOT QUARTZ sjedinjuju osjećaje i učinkovitost u nuđenju novih rješenja u višim segmentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PEUGEOT tehnološka vještina na području užitka u vožnji i zaštite okoliša na posebno je visokoj razini, što potvrđuje demonstrator 208 2L HYbrid Air. Bit će predstavljeni i novi motori – benzinci s tehnologijom PureTech i dizelaši s tehnologijom BlueHDi – koji ispunjavaju sve zahtjeve norme Euro 6 čak godinu ranije.

Image
Foto: PR fotografije

Specijalna serija PEUGEOT 208 GTi 30th, predstavljena uz bok 2008 DKR, utjelovljenje je znanja i umijeća PEUGEOT SPORTA, sposobnog odgovoriti na specifične potrebe privatnih kupaca kao i na najzahtjevnije sportske izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve novosti i mnogo drugih iznenađenja bit će dostupni izravno na internetskoj stranici https://news.PEUGEOT.fr pa će javnost u svakom trenutku moći doživjeti ugođaj sa salona.

Novi PEUGEOT 508 dolazi s novim motorima i ima novi prednji kraj koji će krasiti i buduće modele marke. Konceptni automobil PEUGEOT EXALT, osuvremenjen brojnim materijalima za salon automobila u Parizu, oplemenjena je inačica limuzine, koja slijedi smjernice iz 2012. koje je u Parizu započeo konceptni automobil Onyx.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konceptni automobil PEUGEOT QUARTZ karakteriziraju izražajan stil SUV-a nove generacije i odlike najperformantnijih verzija marke. Uz QUARTZ, sportska je gama obogaćena i novim PEUGEOT 308 GT te specijalnom serijom 208 GTi 30th. Nije zanemaren ni automobilizam: pod reflektorima naći će se i 2008 DKR, 208 Rallye Cross i 208 T16.

PEUGEOT i dalje drži vodeće mjesto u području inovacija i zaštite okoliša. Ta su područja predstavljena na posebnim dijelovima PEUGEOT štanda na predstojećem salonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnosti će ondje biti predstavljene posljednje novosti o motorima Euro 6 i smanjenju potrošnje:

  • dizelski motori BlueHDi koji kombiniraju visoke performanse i nisku potrošnju,
  • benzinski trocilindarski Turbo PureTech motori,
  • demonstrator PEUGEOT 208 HYbrid Air 2L, automobil iznimno niske potrošnje.

PEUGEOT će na salonu automobila u Parizu predstaviti i novi skuter Django, najnovijeg člana PEUGEOT game na dva kotača. Neodoljiv skuter koji kao da je došao izravno iz 1950-ih godina, iznimno je vješto osuvremenjen model S57, prvi skuter marke sa znakom lava. U retrostilu koji nikad ne izlazi iz mode, Django ima tri zapremine (50, 125 i 150 cm) i četiri razine završne obrade. Konfiguratorom Django ID skuter se može sastaviti od A do Z. Želji klijenta prilagođuje se širokom ponudom boja, presvlaka, retrovizora i mnogočega drugoga. To je prvi skuter s PEUGEOT potpisom koji nudi više od 110 000 mogućih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 PEUGEOT 508: znak karaktera

Marka je s novim PEUGEOT 508 potvrdila prisutnost u D segmentu, pomičući se naviše na tržištu nudeći prepoznatljiva vozila u svakom segmentu, ali i dugoročnijom ponudom velikih limuzina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S vodoravnijim poklopcem motora koji izražava njegov statusni karakter, PEUGEOT 508 na sredini nove prednje maske nosi lava, slavni simbol marke. Taj statusni identitet krasit će i buduće modele game.

Prednjim i stražnjim svjetlima također je bila pridana posebna pozornost. Vizualni potpis – kao zarez na limuzini i karavanu te kao pandže na modelu RXH − istaknut dnevnim svjetlima koja su kao standardni dio opreme ugrađena u branik, jedinstveno obilježava i određuje šarm novog modela PEUGEOT 508. Prednji kraj najopremljenijih inačica ističu tehnološki napredna 100 % LED svjetla. Stražnja svjetla limuzine također su preoblikovana. Horizontalnija su nego prije, a svako se svjetlo sastoji od tri „pandže“, koje automobilu daju unikatan, tehnički napredan vizualni identitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Novi PEUGEOT 508, kako bi bio što moderniji, odlikuje napredna tehnologija. U seriji ili opciji dolazi sa 7'' dodirnim ekranom koji obuhvaća većinu funkcija vozila.

Pozornost posvećena ukrasnim elementima i presvlakama, kvaliteta opreme te završna obrada smještaju PEUGEOT 508 među sofisticirane automobile visoke klase,  bez razmetljivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo