HARI BRNAD / Nedavno je pravdao prešućivanje napada na Platku, a sada je imenovan načelnikom PU primorsko-goranske

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

'Za profesionalno i odgovorno postupanje u službi više je puta pohvaljen i nagrađivan, a 2018. godine je zajedno s još nekoliko policijskih službenika dobio i Godišnju nagradu Ministarstva unutarnjih poslova za skupinu', poručili su iz Policijske uprave primorsko-goranske

23.3.2023.
17:31
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Hari Brnad novi je načelnik Policijske uprave primorsko-goranske, objavila je to policijska uprava na svojim stranicama. Brnad je bio zamjenik dosadašnjeg načelnika Tomislava Dizdara, a na mjesto šefa došao je nakon ponovljenog natječaja.

Brnad je javnosti postao poznat prošlog mjeseca kada je na konferenciji za medije objašnjavao zašto PU primorsko-goranska nije pravovremeno izvijestila o događaju na Platku u kojem su MMA borci pretukli HGSS-ovca. Tada je demantirao medijske napise da je policija nestručno odradila posao i sve pokušala zataškati, a policija je detalje objavila tek nakon novinarskih upita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SNIMKA SVE OTKRIVA /

Rekonstruirali smo slučaj Platak. Kako je moguće da je noga u glavu za policiju prekršaj?

Image
SNIMKA SVE OTKRIVA /

Rekonstruirali smo slučaj Platak. Kako je moguće da je noga u glavu za policiju prekršaj?

Uz vijest da je Brnad novi načelnik, PU primorsko-goranska objavila je i sljedeće:

"Zahvaljujući na ukazanom povjerenju, načelnik Brnad kazao je da Policijska uprava primorsko-goranska tradicionalno ima povoljno stanje sigurnosti, a sa svojim suradnicima, koji su iskusni u svom poslu, radit će na unapređenju odnosa sa zainteresiranom javnošću u cilju podizanja razine subjektivnog i objektivnog osjećaja sigurnosti. Osvrnuo se i na pripreme za nadolazeću turističku sezonu, a kako bi se održalo povoljno stanje sigurnosti, kako naših građana tako i mnogobrojnih turista koji posjećuju područje Primorsko-goranske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hari Brnad hrvatski je branitelj i dragovoljac Domovinskog rata, nositelj nekoliko odlikovanja. Tijekom dugogodišnje karijere u policiji obavljao je različite policijske poslove te bio rukovoditelj u Specijalnoj jedinici policije Rijeka, Policijskoj postaji Opatija, službama u Sektoru kriminalističke policije te zamjenik načelnika policijske uprave.

Za profesionalno i odgovorno postupanje u službi više je puta pohvaljen i nagrađivan, a 2018. godine je zajedno s još nekoliko policijskih službenika dobio i Godišnju nagradu Ministarstva unutarnjih poslova za skupinu", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo