BRKIĆ ODASLAO POUČNU PORUKU NA FEJSU: / Teški križevi, prvi znaci su u pobjedi

Image
Foto: PIXSELL, Duško Jaramaz
20.12.2015.
23:07
PIXSELL, Duško Jaramaz
VOYO logo

MOST I SDP SE DOGOVORILI: Još kriju ime premijera, navodno je to Božo Petrov

Image
MOST I SDP SE DOGOVORILI: /

Još kriju ime premijera, navodno je to Božo Petrov

Image
MOST I SDP SE DOGOVORILI: /

Još kriju ime premijera, navodno je to Božo Petrov

Prenosimo ga u cjelini, kako ga je Brkić napisao naslovivši ga: "Teški križevi, prvi znaci su u pobjedi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom života naši roditelji i naša katolička crkva, učili su nas i odgajali kako bi živjeli po određenim vrijednostima i kako bismo se mogli uklopiti u društvo u kojem živimo. Karakter i vrijednost čovjeka ocjenjujemo prema ljudskim kvalitetama koje on posjeduje, a kao poželjne norme ponašanja volimo navesti poštovanje, odgovornost, iskrenost, skromnost, ali i poniznost.

Biti ponizan zapravo znači biti dostojanstven u svemu što se radi, jer se često naše odluke ne odnose samo na nas same, nego i na naše bližnje prema kojima moramo pokazati odgovornost i poštovanje. Na takav način pokazujemo zrelost i nesebičnost što je vrlina rijetkih, jer poniznost znači služenje svojim bližnjima, svome hrvatskom puku te briga za njihove životne puteve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš je život jedan dugačak i ponekad trnovit put prožet brojnim ljudima koji nam u njega ulaze s različitim motivima i razlozima. Neki nas obogate i/ili nauče lekcijama kako bismo mogli krenuti dalje, a neki su samo "usputni prolaznici". Bog nam gotovo uvijek na put stavlja križeve, na nama najdražim životnim postajama, upravo kako bi nas naučio poniznosti i (s)trpljenju.

Znak križa, znak je pobjede kojim možemo proći jedino poniznošću, dostojanstvom, ponosom, ali i odgovornošću prema onima koje predstavljamo i u čije ime govorimo!!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo