TVRDI DA VIŠE NEMA NIŠTA S NJOM / Brkić konobaru darovao tvrtku da može i dalje uzimati lokale? 'To nije točno, čovjeka nisam ni poznavao'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Uz tvrtku Uvopia event koja je dobila ovaj natječaj, Nogalo je postao vlasnik još jedne jednostavne tvrtke koju je osnovao Brkić

5.11.2019.
8:07
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Brat Milijana Brkića, Jozo Brkić  je dosad osnovao 42 tvrtke, većinom jednostavne za 10 kuna, kojima se javljao na natječaje države i Zagreba.

Tijekom vremena je zakupio 41 prostor, neke je u međuvremenu vratio, za neke su raskinuti ugovori jer nije platio najamninu i stajali su prazni. Brkić se više ne može javljati na natječaje tvrtke Državne nekretnine. U međuvremenu je pokrenuo i sudske sporove protiv njih jer smatra da su mu dali prostore u lošijem stanju nego su oglašeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Ali tvrtka koju je on osnovao je sad ipak dobila državni lokal na Trgu Vlatka Mačeka u Zagrebu. Za 47 kvadrata treba plaćati 6.780 kuna mjesečno. Krajem rujna, netom prije natječaja, novi vlasnik tvrtke je postao Vlade Nogalo, bivši konobar u konobi Didov san. Uz tvrtku Uvopia event koja je dobila ovaj natječaj, Nogalo je postao vlasnik još jedne jednostavne tvrtke koju je osnovao Brkić - Luxolo network.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Državnim nekretninama objasnili su za 24sata da su nemoćni. Kada se promjeni osnivač, Brkića kao da nikada nije bilo u tvrtki i ona dobiva prostor jer je dala cijenu više od konkurencije. 

To znači da tim manevrom druga osoba zakupljuje za Brkića. No, Brkić kaže da to nije istina, da je tvrtku darovao i da s njom nema više ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Čovjeka čak i nisam poznavao, nego su mi ga preporučili da ima dobru ideju. Ja se više ne takmičim za prostore, a neaktivne tvrtke darujem ili prodajem ako netko ima dobru ideju. Želim im puno sreće'', rekao je Brkić za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo