stvari se kompliciraju / Brigita sumnja da je Marina kći Ivana i Lade

Image
Foto: RTL

U večerašnjoj epizodi serije 'Tajne' Ivan mora odlučiti kome će dati novac, za Josipin oporavak ili Petrićima, a Brigita počinje sumnjati da je Marina Ivanova kćer.

19.12.2013.
12:32
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi 'Tajni', prije božićne pauze od tjedan dana, u Vilin Dolu se stvari kompliciraju. Josipa mora na niz hitnih pretraga kako bi se znalo o kakvoj se ozljedi radi.

Image
Foto: RTL

U međuvremenu Valentina i Filip provode prvu bračnu noć koju prekida dolazak zlokobne Ankice. Nikola pod svaku cijenu želi vidjeti Marinu, a Barbara je ljubomorna i pokušava ga na sve načine zadržati u kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Valentina, pod isprikom medenog mjeseca, traži od Filipa da požuri prvu Brigitinu isplatu. Kada Brigita shvati da je Lada ipak živa, počinje shvaćati da bi uskoro mogla uloviti Ivana. Preispituje ga i saznaje da Nena ne zna za njegovu i Ladinu prošlost.

Image
Foto: RTLBrigita počinje sumnjati da je Marina kći Ivana i Lade. Kako bi konačno raskrstio s Brigitom, Ivan odlučuje prodati tijaru i isplatiti Petriće. U međuvremenu saznaje da je Josipi za oporavak potrebna skupa operacija. Ivan mora donijeti tešku odluku. Kome će dati novac od prodane tijare, ne propustite pogledati, večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo