Ne propustite / Brak na prvu kreće u ponedjeljak. Kandidati su spremni za luksuzne lokacije, ljubavne zaplete i intrige

Image
Foto: RTL

Četvrta sezonu megapopularnog RTL-ovog sociološkog eksperimenta počinje u ponedjeljak, 29. siječnja, na RTL-u. Bit će dostupan i putem platforme Voyo 24 sata prije emitiranja na televiziji

25.1.2024.
14:41
RTL
VOYO logo

Još samo četiri dana dijeli nas od početka nove sezone megapopularnog RTL-ovog sociološkog eksperimenta - Braka na prvu. Novi parovi spremni su za avanturu koja je ispred njih, a započet će svoju priču, ni manje ni više nego ispred oltara.

Četvrta sezona, koju premijerno gledamo u ponedjeljak, 29. siječnja, na RTL-u, bit će dostupna i putem platforme Voyo 24 sata prije emitiranja na televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručni tim eksperata koji čini magistra psihoterapije Iva Stasiow, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose Sanela Kovačević Nelly te profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju Boris Blažinić, vodit će kandidate 'Braka na prvu' na njihovu zajedničkom putovanju, usmjeravati njihov odnos i svojim stručnim savjetima pokušati stvoriti prisnost među njima koja će se, nadamo se, pretvoriti u ljubav.

Image
Foto: RTL

Parove čekaju zanimljivi spojevi, individualni ili u paru, a snimanja će se odvijati na najluksuznijim destinacijama. Neke od njih su već procurile, a u nastavku pogledajte što sve očekuje kandidate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prelijepo dekorirani svadbeni ugođaji, atraktivne lokacije na koje će kandidati putovati - sve će biti obavijeno raznim ljubavnim intrigama.

Image
Foto: RTL

Vidjet ćemo sreću i oduševljenje, ljubavne zaplete i obrate, razočaranje i odustajanje, a lagan zadatak nije ni na ekspertima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Kroz razgovor i druženje s ostalim kandidatima, parovi će imati priliku učiti jedni od drugih, primijeniti koji savjet onih koji su u istoj situaciji kao i oni sami, a dosadašnji eksperimenti pokazali su kako se iz 'Braka na prvu' rađaju i velika prijateljstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Nova sezona sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' samo što nije stigla. Prva epizoda na RTL-u od 29. siječnja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo