pretvorili mu život u pakao / Bračni par prijetio muškarcu objavljivanjem njegovih intimnih fotografija i izvukao od njega 180.000 eura

Image

Oštećenik je zbog prijetnji objavljivanjem fotografija bio prinuđen prodati automobil, stan u Rijeci i građevinsko zemljište

19.11.2015.
15:25
VOYO logo

Riječanka i Riječanin, starosti 46 i 45 godina, zadržani su u istražnom zatvoru iz kojega mogu izaći ako uplate po 120.000 kuna jamčevine zbog sumnje da su čak šest godina iznuđivali novac od muškarca kojemu su prijetili da će objaviti kompromitirajuće fotografije njihovih intimnih druženja.

Općinsko državno odvjetništvo je ispitalo dvoje osumnjičenika i predložilo sucu istrage Županijskog suda u Rijeci njihovo zadržavanje u istražnom zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužiteljstvo je na svojoj internetskoj stranici objavilo kako pritvorene tereti da su od kraja 2009. do 11. studenoga ove godine iznuđivali muškarca s kojim su "stupili u odnose koje su dijelom fotografirali".

Oštećenik je zbog prijetnji objavljivanjem fotografija bio prinuđen prodati automobil, stan u Rijeci i građevinsko zemljište. Osim toga podigao je i dva gotovinska kredita te im u više navrata predao ukupno oko 180.000 eura, izvijestilo je riječko općinsko državno odvjetništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, osumnjičeni su supružnici, a na fotografijama su iznuđivani i osumnjičenica tijekom intimnog druženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo