'Nisam se mogao suzdržati, udario sam ga!'

"Nisam se mogao svladati, a taksist me u jednom trenutku – ne znam je li bilo namjerno ili ne – otvarajući vrata njima udario po nosu.

22.9.2012.
8:20
VOYO logo

"Zvali su me iz taksi Cammea, pokušavaju sve izgladiti, čak su mi nudili i besplatan taksi prijevoz", kaže Božidar Vugrinec koji se još nije potpuno smirio nakon incidenta koji je doživio u srijedu oko 23 sata, baš u vrijeme kada se nad Pulom otvorilo nebo.

U petak je djecu vodio pedijatru, jer su se nakon srijede teško prehladila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Vugrinec je te večeri otišao po svoju obitelj kod punice, ali mu se dogodio peh. Kod glavne pošte auto mu je zaglavio u vodi i nije mogao nastaviti vožnju. Nije bilo druge nego pozvati taksi.

Svi taksisti za jednog

Taksi je došao kod pošte, no čim su se Vugrinčevi ukrcali, taksist ih je izbacio na kišu. Božidarova supruga je odbila izaći iz taksija, ali je ipak bila prisiljena kada joj je vozač iz prtljažnika izbacio kolica. Rekao im je da oni nisu putnici koje je trebao pokupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supruga i djeca ostali su na kiši, a taksist se vratio na mjesto gdje su se ukrcali u taksi.

"Nakon što sam se čuo sa suprugom, otišao sam do pošte i tu je krenulo. Počeli smo se svađati još dok je taksist sjedio u autu. Nisam se mogao svladati, a on me u jednom trenutku – ne znam je li bilo namjerno ili ne – otvarajući vrata njima udario po nosu. Nisam se mogao suzdržati i udario sam ga, tu nemam što reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom se času oko nas stvorilo još taksista, gomila, možda njih petnaestak. Toliko ih u životu nisam vidio. Jedan od njih me udario, ja sam uzvratio, a u tom metežu ne znam koga sam zahvatio. U naguravanju je netko udario i moju punicu koja je u međuvremenu stigla onamo. Došla je i policija i uzela od nas podatke", ispričao je Vugrinec za Večernji list.

Isprika iz Cammea

Policija je potvrdila da će protiv vozača Cammea i Božidara Vugrinca zbog narušavanja javnog reda i mira biti podnesen optužni prijedlog. S incidentom u Puli upoznat je i Kosta Minovski, vlasnik Cammea, a njegov izvršni direktor u Puli Ivan Starčević zbog nemilog je događaja izrazio žaljenje. "Ispričavamo se obitelji Vugrinec, no nasilje nije rješenje. Napadnut je naš vozač koji nije mogao povesti gospođu Vugrinec jer je imao drugu vožnju", rekao je Ivan Starčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo