tvrdi da nema sukoba interesa / Boras potvrdio za RTL: 'Napisao sam pismo preporuke predsjednici za upis na doktorski studij'

Damir Boras potvrdio je za RTL kako je upravo on napisao pismo preporuke predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović za upis na doktorski studij na Fakultet političkih znanosti

1.12.2015.
14:55
VOYO logo

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras napisao je predsjednici pismo preporuke za upis na doktorski studij na Fakultetu političkih znanosti, no tvrdi da to nije sukob interesa jer je Grabar- Kitarović njegova bivša studentica. Tvrdi da je vrhunska stručnjakinja koja će moći zadovoljiti sve zahtjeve Fakulteta.  

"Predsjedsjednica je moja studentica, kod mene je polagala ispite. Poznajem je 30 godina, s njom surađujem 30 godina. Njena dužnost je takva da odgovara svim standardima kvalitete, a i tadi taj posao koji rad", pojasnio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto bi bio to sukob interesa? Ona je završila magisterij. Moja dužnost je kao profesora svakoj bivšoj studentici koja to zadovoljava napisati preporuku. Moja sadašnja funkcija nema nikakve veze s onim što je ona postizala u svojoj karijeri. Ona je vrhunska stručnjakinja i ona će, siguran sam, apsolutno po svojoj kvaliteti moći zadovoljiti sve zahtjeve jednog takvog dobrog studija kao što se događa na Fakultetu političkih znanosti", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo