DRUGI KONCERT NA MAKSIMIRU / Bonu Voxa iznenadili balonima

Image

Drugi maksimirski koncert U2-a pjevački bio je gotovo repriza prvoga. Iznenađenje je zato ponudila publika, koja je na stadion došla s balonima u bojama irske zastave.

10.8.2009.
21:45
VOYO logo

ZAGREB - Irska rock grupa U2 održala je u ponedjeljak navečer drugi koncert pred prepunim maksimirskim stadionom, ponovivši tako nedjeljni uspjeh, a brojni fanovi pozdravili su ih posebnim iznenađenjem - balonima u bojama irske zastave.

Vođa grupe Bono Vox ponovno je pozdravio publiku na hrvatskom jeziku, a zajedno s ostatkom benda ponudio je gotovo identičan repertoar kao na prvom nastupu. Ipak, program je dopunjen i pjesmom "Stand by me", a jedna od posjetiteljica je s Bonom zaplesala na pozornici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon točno dva sata svirke, bisom od tri pjesme - "One", "Light My Way" i "With or Without You" - U2-ovci su završili svoj nastup, a time i zagrebačko gostovanje u sklopu turneje "360 stupnjeva".

Premda je najavljena mogućnost nevremena tijekom drugog koncerta, nebo nad zagrebom se ipak smilovalo. Policija opet nije imala potrebe za interveniranjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo