BOMBASTIČNA IZJAVA UTJECAJNOG HNS-OVCA: / Prijeti izlaskom iz koalicije; 'Nismo zadovoljni Plenkovićevim statičkim djelovanjem'

Image
Foto: Pixsell

Milorad Batinić smatra kako bi se trebalo pronaći novca za veće plaće prosvjetara

4.10.2019.
9:42
Pixsell
VOYO logo

Danas se u Vladi održava koalicijski sastanak, a HNS-ov Milorad Batinić je uoči sastanka kritizirao premijera Andreja Plenkovića.

Kazao je kako je Središnji odbor HNS-a usvojio prijedlog o povećanju plaća za prosvjetare. Na podsjetnik da je Plenković jučer nakon sjednice Vlade dijelio packe ministrima kada je upozorio Milana Kujundžića i Blaženku Divjak da se ne mogu ponašati kao sindikalisti, Batinić je kazao kako niti oni nisu zadovoljni premijerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao i Pupovac

"Nismo ni mi zadovoljni njegovim statičkim djelovanjem. Naime, mi smo na središnjim tijelima stranke, Središnji odbor je donio odluku da su plaće u prosvjeti politički prioritet, jednako tako i dalje vjerujemo u dijalog i vjerujem da će se osigurati novac", kazao je, javlja N1.

Podsjetio je da je Središnji odbor tijelo na kojem je donesena odluka o ulasku u koaliciju s HDZ-om. "Pa tako Središnji odbor može donijeti odluku i o izlasku iz koalicije", rekao je Batinić. Na koalicijskom sastanku u Vladi su, osim predsjednika HNS-a Ivana Vrdoljaka i drugih članova strank,e i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac i Boris Milošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

N1 javlja da su stigli i Branko Hrg te Željko Reiner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo