GLAVAŠEVIĆ NA PRIMANJE PRINCA CHARLESA STIGAO U ZELENIM TENISICAMA: / 'U palači će se o meni jako dugo pričati'

Image

'Ispod objave na Twitteru je pojasnio i da je 'bio najgore odjevena osoba na primanju, zbog slijeda nesretnih okolnosti.'

11.7.2018.
8:49
VOYO logo

SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević na svom je Twitter profilu objavio kako se upoznao s princom Charlesom, i to odjeven u traperice, majicu kratkih rukava i zelene tenisice.

'Mislim da će se u palači svetog Jakova jos jaaaako dugo pričati o dečku iz Hrvatske koji je na upoznavanje s princom Charlesom došao u majici kratkih rukava, trapericama i zelenim Adidas tenisicama', napisao je Glavašević na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod objave na Twitteru je pojasnio i da je 'bio najgore odjevena osoba na primanju, zbog slijeda nesretnih okolnosti'. Dodao je i da se princ Charles od srca na sve nasmijao i pitao ga jesu li na aerodromu izgubili njegovu prtljagu. Upravo se to i dogodilo. Prtljaga nije ukrcana s njim na vezani let nakon presjedanja, pa je Glavašević na primanje morao u odjeći u kojoj je i putovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavašević kaže da mu Charles nije zamjerio ovako neformalnu odjeću, iako je dress code bio formalan, te ističe da je princ bio ljubazan domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima je Glavašević pojasnio da se radilo o West Balkan Summitu, nakon kojeg je održano primanje u palači St. James, a osim njega je tamo bio i premijer Andrej Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo