BLOGER KRULE IMA RJEŠENJE ZA TRAGIČNO HRVATSKO ZDRAVSTVO: / 'Ne treba mi Nobelova, dajde ju nekom kome treba'

Image
Foto: Pixsell

Svi bi bili zdravi i utješeni, kaže Krule

2.9.2018.
18:10
Pixsell
VOYO logo

Bloger Krule oglasio se vezano za tragično stanje u hrvatskom zdravstvu, i to na samo sebi svojstven način. Krule obično svojom direktnošću i pomalo sirovim, ali iskrenim homorom, osvaja javnost.

I ovaj je put bilo tako. Posljednjom je objavom u kratkom roku prikupio više od tri tisuće lakova. Objava se, kao i inače, munjevitom brzinom dijeli na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prenosimo je u cijelosti.

"Mislim kako imam rješenje za katastrofalno stanje u našem zdravstvu. O čemu se radi? Radi se o tome da sistem treba funkcionirati obrnuto... a to znači da se u bolnice ne bi išli liječiti nego bi išli po bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda bi po novinama čitali:

- Mile, ispričajte nam vaš slučaj - Jučer tražio uputnicu za otić po sidu. Odem u KaBeCej po sidu, vele mi "Mile, na sidu se čeka po 2 godine!". Pa kraće se u Jugi čekalo na TAS-ovog golfa neg kod nas na sidu. Reko dajde mi Alchajmera... vele "Mile nemamo ga na lageru". Pade mi na pamet moždani... vele "Mile, njega nemamo već 3 godine". Pu pička vam materina pomislim, reko "Infarakt?"... vele "Mile to ti je preskupo a i zadnjeg Šeks uzeo!". Pa reko imal išta pičkalmu materna... ova turila glavu u kompujter, viče "Mile, imali smo picajzle, ošle zadnje prije pola sata, ostala nam samo upala krajnika, oš to?" - I vi Mile naravno uzeli? - Nisam - Zašto Mile? - Izvadlo mi krajnike u 7. osnovne - Vaš komentar na sve to? - Jebem ti državu u kojoj nemoš biti bolestan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitna pomoć bi radila kao mobilna trgovina alkoholnim pićem:

- Jesam dobio hitnu? - Da - Žena me ostavila, ošla sa drugim! - Odmah dolazimo! - Povezite i harmonikaša! - Bez brige... on vozi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi bi bili zdravi i utješeni. Ne treba mi Nobelova, dajde ju nekom kome treba. Fala", napisao je Krule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo