BLOGER KRULE IMA PORUKU ZA MORH: / 'To je kao da ja pošaljem molbu u Mercedes, Audi i BMW, a nosim šuplje gaće'

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL/FACEBOOK
5.10.2017.
17:59
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL/FACEBOOK
VOYO logo

'Krenula Vlada u nabavu vojnih borbenih aviona. To isti ku*** ka da ja pošaljem molbu u Mercedes, Audi i BMW, nek mi pošalju ponudu, a nosim šuplje gaće. Još se kur*im, nek mi slože ponudu za nekav ljuti avto... spušten tolko da zmija zaglavi kad puže ispodnjeg... konja nek ima 150 puta više neg na sinjskoj alci... rešo za kavu tvornički ugrađen sa zlatnom džezvom na izvlačenje... podno grijanje u krovu... kad prebrzo vozim, da me sa stražnje klupe po ramenu tapka David Guetta i viče "Izginušmo kume, koči kruteje*o!"... kad smanjim gas nek ga uređaj uvuče u bunker... nek u bunkeru sklada hitove... za vozača, kod nogu, izlazeći lavor sa toplom vodom i automatskim skidačem čarapa... na krovu tule sa 100 kvadrata oplate i na vrhu skije za kur*enje...', napisao je Bloger Krule.

U objavi se i osvrnuo na neumoljivu statistiku koja pokazuje da izuzetno velik broj građana Republike Hrvatske živi od minimalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kod nas 43% naroda radi za manje od 3 iljade kuna... 300 iljada ljudi ošlo van, i dalje odlaze... penzioneri skupljaju boce... vatrogasci voze TAM-iće... zdravstvo u kolapsu... keramičara za kupaonu nemoš naći... 100 kuna kod mjenjača za proći tehnički... mora ovog ljeta nevidješe mnogi... a na kraju... nemamo za sebe, al za avione imamo... jer u konačnici, sve avione ćemo platiti mi. E pa je**li mi sami sebe u prkno rosno maloumno... da je**li...'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo