traže asistenta iz filozofije / Blamaža za Hrvatske studije: objavili oglas za posao koji nema smisla prevoditi s engleskog jer je toliko nepismen

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U oglasu, kojeg zbog potpune nepismenosti nema smisla prevoditi s engleskog jezika, traže asistenta iz polja filozofije.

21.10.2017.
11:21
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Unatoč problemima u kojima se Hrvatski studiji nalaze u posljednje vrijeme, i dalje zapošljavanju nove nastavnike.

Kako javlja Srednja.hr, Hrvatski studiji ne prestaju sa zapošljavanjima, iako u prosincu istječe rok nakon kojeg resorno ministarstvo mora odlučiti o uskrati ili davanju dopusnice tom visokom učilištu.

U periodu od veljače do lipnja tako su objavili 30 otvorenih natječaja za posao, a nedavno su se uspjeli osramotiti potpuno nepismenimoglasom za posao, kojim traže asistenta koji bi predavao na njihovom Odsjeku za filozofiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Foto: Screenshot)

https://d1x7wtd7o9kqaz.cloudfront.net/app/uploads/2017/10/22643180_10155807468458695_1106045761_o-768x432.jpg

Oglas je objavljen na stranicama Euraxessa, europske inicijative koja znanstvenicima i istraživačima nudi informacije o mobilnosti i novim mogućnostima u karijeri. U oglasu, kojeg zbog potpune nepismenosti nema smisla prevoditi s engleskog jezika, traže asistenta iz polja filozofije.

Kako piše Srednja.hr, oglas objavljen na pokušaju engleskog jezika toliko je nepismen da se teško oteti dojmu da je s hrvatskom preveden korištenjem Google prevoditelja. 

Portal podsjeća da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja dalo mišljenje da su Hrvatski studiji nelegalno ustrojeni te da nastavu izvode nezakonito. Rok za odluku ministarstva o davanju ili uskrati dopusnice istječe sredinom prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo