s ponosom predstavljamo / &BLACK&WHITE: Najnovija hrvatska animirana serija koja će potaknuti vizualnu kreativnost i znatiželju!

Glavna ideja i cilj ovog kreativnog projekta je potaknuti razvoj vizualne percepcije kod djece i stvoriti prostor za specifično poimanje dizajnerskih rješenja i izvornog humora koji je također jedan od važnijih faktora ovog serijala

4.6.2018.
13:45
VOYO logo

Dvije boje, kreativnost, humor i edukacija – sve na jednom, animiranom mjestu, u okviru najnovijeg hrvatskog animiranog serijala „&BLACK&WHITE“. Amulet Studio s ponosom predstavlja animiranu seriju od 13 epizoda, koja je nakon višegodišnjeg stvaranja i produciranja ugledala svjetlo dana te je spremna pokoriti animacijsku scenu u Hrvatskoj, ali i šire. 

ZA MLADE... ALI I ODRASLE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna ideja i cilj ovog kreativnog projekta je potaknuti razvoj vizualne percepcije kod djece i stvoriti prostor za specifično poimanje dizajnerskih rješenja i izvornog humora koji je također jedan od važnijih faktora ovog serijala. 

Ključna veza između epizoda i spomenutog (dominantnog) humora je igranje s ljudskom percepcijom koja se proteže od prve do zadnje epizode te i odraslima nudi priliku da se nasmiju i obogate svoju vizualnu kulturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ZAPLET I RASPLET U 13 EPIZODA

Sve se odvija u 90 sekundi, koliko traje i zaplet svake pojedine epizode, u okviru stvarnog vremena gdje pratimo likove u intrigantnim i zanimljivim geografskim mjestima kroz različita povijesna razdoblja. Pregršt radnje, humora i crno bijele igre u svega nekoliko koraka ili bolje reći 13 zanimljivih epizoda koje će vas potaknuti na kreativno-edukacijski binge watching.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PREDSTAVLJANJE ZABAVNOG KONCEPTA

Zabaviti gledatelje, glavna je poruka i svrha ovog animiranog projekta koji će svoju premijeru imati na ovogodišnjem Animafestu Zagreb (04.–06.09.), a naknadno kreće na mini turneju i predstavljanje po Europi, točnije u Annecy na prestižni MIFA sajam - The International Animation Film Market, od 12. od 15. lipnja. Ovaj kreativni gradić na istočnom dijelu Francuske pravo je kultno mjesto animiranog filma, gdje se od 1960. godine doslovno živi animirani film, a ovo je prilika da se naš hrvatski serijal na najbolji mogući način predstavi široj publici. Nakon Francuske slijedi povratak u Hrvatsku na Dane hrvatskog filma (16.-20.06.2018.) gdje će se zagrebčani na novo upoznati s ovim jedinstvenim projektom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurni smo da će ovaj animirani serijal imati velik doprinos u razvoju i širenju vizualne kulture te će dodatno promovirati Hrvatsku kroz svoj humor i kreativnost. Ovaj multiplatformski projekt planira i širenje na globalno tržište, a njegova atraktivnost leži u tome što je univerzalno razumljiv svim kulturama i generacijama.  Puno toga još slijedi...

Dobrodošli u prvi pravi (animirani) crno-bijeli svijet! A sad, ekipa..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UPOZNAJTE &BLACK&WHITE EKIPU:

Created by Darko Bakliža
Producer: Tihana Šmitran
Animators: Manuel Šumberac, Paula Konjušić, Iva Božić, Antonija Veljačić, Rustem Leto, Anaid Mekić, Dženan Spahić, Filip Gašparović
Animation supervisor: Manuel Šumberac
Sound Design: Vjeran Šalomon

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Main voice: Lucija Barišić
Additional voices: Davor Kovač
Additional sound: Nikola Uršić
Script Advisor: Ed Hooks

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo